Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl hastanelik oldu

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl hastanelik oldu

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ın ayağını incitmesinin ardından hastaneye kaldırıldığı ve ayağının alçıya alındığı öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın kız kardeşi Kübra Açıl'dan üzen haber geldi. Kısa bir süre önce doğum yapan ve ikinci çocuğunu kucağına alan Açıl'ın ayağını incittiği ve bu nedenle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sol ayağının alçıya alınması nedeniyle bastonla yürüyen Açıl, fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl hastanelik oldu - Resim : 1

Açıl, ayrıca Instagram'ın hikaye bölümüne, "Ayak alçıda olsa da her zaman hazırım.... Eee nereye gidiyoruz?" diye yazdı. Açıl'a onlarca geçmiş olsun mesajı yağdı. Şeyma Subaşı, ablasına üzgün ve kalp emojisi gönderdi. Açıl'ın ayağı bir sürede alçıda kalacak.

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl hastanelik oldu - Resim : 2

HAMİLE Mİ?

Ünlü sosyal medya fenomeninin, Kanlı Ay Tutulması paylaşımında, her pozunda eliyle karnını gizlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl hastanelik oldu - Resim : 3

Şeyma Subaşı'nın takipçileri; "Hamile sanırım", "Bebek göründü", "Göbek çıkmış", "Hamile gibi", "Kesin hamile", "Kilo da almış", "Hamile, el sürekli göbekte" şeklinde yorumlar yaptı.

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl hastanelik oldu - Resim : 4

'Hamilelik' haberleriyle ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan fenomen, son olarak Instagram hesabının hikaye bölümünden bikinili görüntüsünü yayınladı.

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl hastanelik oldu - Resim : 5

Ayna karşısında elinde telefonda kendini görüntüleyen Subaşı'nın, özellikle karın bölgesine de zoom (yakınlaştırma) yapıp, göbeği olmadığı mesajı vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl hastanelik oldu - Resim : 6

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı Kübra Açıl