Gökhan Türkmen: Onu kaybetmekten korktum!

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen Haber Global'de yayınlanan 'Hikayede Kalmasın'a konuk oldu. Türkmen, hayatına dair bilinmeyenleri samimiyetle anlattı.

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen Haber Global'de yayınlanan 'Hikayede Kalmasın' programına konuk oldu ve Emrah Akçaay'a özel açıklamalarda bulundu. 

Gökhan Türkmen: Onu kaybetmekten korktum! - Resim : 1

"BİR ERKEK BİR KADINLA SADECE SEVGİLİ OLMAK ZORUNDA DEĞİL"

2014 yılında Sinem Aksoy ile nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren Gökhan Türkmen, "Sinem liseden sıra arkadaşım. Biz aslında 23 yıllık arkadaşız. Lisede çok yakın bir dostluğumuz vardı. Birbirimize çok yakındık ama bu hiçbir zaman aşka dönüşmedi. Ben de aşk vardı ama aramızdaki dostluk o kadar değerliydi ki, bunu bozmak istemedim açıkçası. Kaybetmekten korktum onu. Bir erkek bir kadınla sadece sevgili olmak zorunda değil. Çok yakın arkadaş da olabilir. 

Beraber olmaya başlamadan bir iki yıl önce aramıza kara kedi girdi. Küs değildik ama konuşmadığımız bir dönem oldu. Sonrasında bir araya geldiğimizde ise evlenip çocuk yapalım dedik" açıklamasında bulundu. 

"SİNEM’İN HAYATIMA ETKİSİ ÇOK FAZLA"

Ünlü şarkıcı "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var denir. Evliliğiniz kariyerinizi nasıl etkiledi?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: 

"Her başarısız erkeğin arkasında da mutlaka bir kadın vardır. O yüzden eş çok önemlidir. Tabii ki benim arkamda Sinem olmasa belki de ben şu anki pozisyonumdan çok daha basit bir pozisyonda olabilirdim. Sinem’in hayatıma etkisi çok fazla."

Gökhan Türkmen: Onu kaybetmekten korktum! - Resim : 2

"BABA OLMAYA KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORDUM"

Nil Rona ve Leyla Ada isminde iki kız çocuğu bulunan Gökhan Türkmen, baba olduktan sonra yaşadıklarını anlattı: 

"Ne istediğini bilen biriyim. Ben o dönemde baba olmaya kendimi çok hazır hissediyordum. Bir insanın doğup büyümesinde neyin doğru neyin yanlış olabileceğini görebilecek kadar kendi hayatıma değerli vakitler harcadım.

Baba olduktan sonra ise çocuklar doğduğunda ağlamadım. Baba oldum diye haykırmadım. Genel olarak sanki biliyordum zaten böyle bir hissi olacağını… İğrenç bir adamım bu konuda. Çok kötü bir şey yaşadığımda veya tam tersi olduğunda da tepki göstermem."

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global Hikayemde Kalmasın haber global hikayemde kalmasın magazin haberleri