Gökhan Özen kızlarına kavuştu

Gökhan Özen kızlarına kavuştu

Gökhan Özen, dört yıl önce boşandığı Selen Sevigen'den olan kızları Ada Deren ve Derin Su'yla buluşup hasret giderdi.

Şarkıcı Gökhan Özen, dört yıl önce boşandığı Selen Sevigen’den olan kızları Ada Deren ve Derin Su’yla buluştu. Dünya Kız Çocukları Günü’nde çocuklarıyla eğlenceli fotoğraflarını Instagram’dan paylaşan şarkıcı, yazdığı notta ise eski eşi Sevigen’i baba ve kızlarını ayırmaya çalışmakla suçladı. Özen, her türlü hakkını arama mücadelesinin de devam edeceğini belirtti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gökhan Özen (@gokhanozenonline) on


"HUKUK ARAMA MÜCADELEM DEVAM EDECEK"

Gökhan Özen paylaşımını şu notla yaptı: 

“Hatırlatalım; çocuklarımı kanundaki açıkları kötüye kullanarak benden ayırmış bazı insanlar ve ardından gazetelere yaptırılan haberler vardı. “Uzaklaştırmadan dolayı çocuklarını 3 ay boyunca göremeyecek” yalanına ne oldu? Kanun var, hukuk var aldık. 

Konu; sadece ve sadece ailesinin kendi korktuğu karanlık geçmişleri yüzünden, sudan bahanelerle iki küçük kız çocuğunu çok sevdikleri babalarından ayırmak için uğraşan “Allah”sızlar! Allah kitap sevgisi olmayanlar! 

Çok zorlanarak avukatlar vasıtasıyla birkaç günlüğüne de olsa bebeklerime kavuştum çok şükür Allah! Canımız ciğerimiz söküldü, evladımızla sarılıp uyuyamamıştık kaç zamandır. Bugüne kısmet oldu ama bunu da utanmadan kısıtlatarak baba kızı ayırmaya çalışan kalbi pislere hukuki ve her türlü hak arama mücadelem sonuna kadar devam edecek.”

Kaynak: Haber Global TV

Gökhan Özen Selen Sevigen