Gökçe Bahadır'ın deniz keyfi

Gökçe Bahadır'ın deniz keyfi

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Bodrum'da tatil sezonunu açtı. Bahadır, önceki gün konakladığı otelin plajında kırmızı bikinisi ile görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde tatile çıkan ve Datça’da yakın arkadaşları ile buluşan oyuncu Gökçe Bahadır, soluğu önce Marmaris ardından ise Bodrum’da almıştı.

Gökçe Bahadır'ın deniz keyfi - Resim : 1

Çökertme koyunda görüntülenen oyuncu, fit haliyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Gökçe Bahadır'ın deniz keyfi - Resim : 2

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, Bodrum'daki tatiline devam eden güzel oyuncu Gökçe Bahadır, önceki gün kaldığı otelin plajında denize girerken görüntülendi.

Gökçe Bahadır'ın deniz keyfi - Resim : 3

Kırmızı bikinisiyle göz kamaştıran 39 yaşındaki Bahadır, arkadaşlarıyla birlikte gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı.

"BU SÜRECİ YOĞUN ÇALIŞARAK GEÇİRDİM"

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşan Bahadır, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin "Pandemi sizin için de biraz şanssızlık oldu. Tam müzikle ilgilendiğiniz dönemde sahneler kapandı" sözlerine yanıt vermişti.

Ünlü isim, "Benim asıl mesleğim oyunculuk olduğu için müzikle uğraşan müzisyenlerimizin daha çok şanssızlığı oldu. Bu süreci zaten yoğun çalışarak geçirdim. Çalışabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum" demişti.

"HERKESE ALLAH KOLAYLIK VERSİN"

Şarkıcı İzel'in, "Bir arabamı sattım, iki ay daha yetecek param var" sözleri hatırlatılan ünlü oyuncu, "Bizler bu açıdan biraz daha şanslıyız, diziler devam ettiği için. Herkese Allah kolaylık versin. Önümüzdeki kış daha güzel olacak diye umut ediyorum. Galaların yapıldığı, tiyatrolara gidilen bir kış olur inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

Gökçe Bahadır magazin haberleri