Hadise'den 'ayrılık' itirafı: Kaan beni çok yordu...

Hadise'den 'ayrılık' itirafı: Kaan beni çok yordu...

Kaan Yıldırım ile Hadise beklenmeyen bir kararla ilişkilerini noktalamıştı. Ayrılığın ardından Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edildi. Ünlü şarkıcının eski sevgilisi Kaan Yıldırım ve yeni sevgilisi olduğu iddia Mehmet Dinçerler için söyledikleri dikkat çekti.

Nikah masasına oturmaları beklenen Hadise ve Kaan Yıldırım’ın sürpriz ayrılığı sonrası aşk haberleri art arda geldi. Hadise’nin iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü.

Hadise'den 'ayrılık' itirafı: Kaan beni çok yordu... - Resim : 1

Çıkan iddialar sonrası Bodrum Türkbükü'nde plajda görüntülenen ikilinin mutlu halleri kameralara yansıdı.

Hadise'den 'ayrılık' itirafı: Kaan beni çok yordu... - Resim : 2

"SAVAŞTAN ÇIKMIŞ GİBİYİM"

Yakın bir arkadaşıyla dertleşen şarkıcının, “Beni çok mutlu ediyor ve prensesler gibi hissettiriyor. Savaştan çıkmış gibiyim... Kaan beni çok yordu. Bu dönemde uzun süre ilişki istemezdim ama Mehmet öyle bir hayatıma girdi ki... İlk bakışta aşk oldu” dediği öğrenildi.

Hadise'den 'ayrılık' itirafı: Kaan beni çok yordu... - Resim : 3

"HER ŞEYİME KARIŞIYORDU"

Oyuncudan geçtiğimiz ay ayrılan Hadise, “Daha önce bitirmek istedim ama ‘Toparlayalım’ diye yalvardı. Son olarak bana, ‘Ailem basında çıksın istemiyorum’ dedi. Her şeyime karışıyordu; işime, fotoğraflarıma, sosyal medya hesaplarıma... Artık bu işin bittiğini mesaj attım ve kendisine tahammülüm kalmadığını belirttim” şeklinde konuştuğu öğrenildi.Ünlü şarkıcının, sol bileğine kendisinin ve Kaan Yıldırım'ın baş harflerini dövme yaptırdığı öne sürülmüştü. Hadise’nin kolundaki ‘K’ dövmesini sildireceği iddia edildi.

Hadise'den 'ayrılık' itirafı: Kaan beni çok yordu... - Resim : 4

Öte yandan geçtiğimiz ay Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım'ın, manken ve sunucu Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı iddia edildi. (Milliyet)

Hadise Kaan Yıldırım Mehmet Dinçerler magazin haberleri