Gizem Karaca'dan yıllar sonra gelen itiraf: Mezdeke oynayarak finale kaldım

Gizem Karaca'dan yıllar sonra gelen itiraf: Mezdeke oynayarak finale kaldım

2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan Gizem Karaca, katıldığı YouTube programında samimi itiraflarda bulundu. Yarışmada yaşadığı komik bir anısını anlatan Karaca, "Ben hazırlıksız gitmiştim. Yetenek kısmında dansı seçtim. Mezdeke açıp oynadım" dedi.

Son olarak Kara Sevda dizisinde rol alan oyuncu Gizem Karaca, İbrahim Selim'in YouTube'da kanalında yayınlanan "Bu Gece" programına konuk oldu. Samimi açıklamaları ve eğlenceli halleriyle dikkat çeken oyuncu, çocukluk hayallerinden Miss Turkey yarışmasına kadar hakkında merak edilenleri anlattı.

"HAZIRLIKSIZ GİTMİŞTİM"

Ünlü oyuncu Gizem Karaca Londra'daki 2011 Miss World'de ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştı. Yarışmacı kızların hepsinin yetenekli ve özel becerileri olduğunu söyleyen oyuncu, "Ben hazırlıksız gitmiştim. Yetenek kısmında dansı seçtim. Mezdeke açıp oynadım" dedi.

Gizem Karaca'dan yıllar sonra gelen itiraf: Mezdeke oynayarak finale kaldım - Resim : 1

Ayrıca başarılı oyuncu, "Estetiğin var mı?" sorusuna, "Hiç estetiğim yok. Karşı değilim. Bir konuda mutsuzsan kendinle ilgili ve bu seni mutlu edecekse yapılabilir diye düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

"ÇOCUKKEN ASTRONOT OLMAK İSTİYORDUM"

Uzun yıllardır oyunculuk yapan Karaca'nın çocukluk hayali herkesi şaşırttı.

"Çocukken astronot olma hayalim vardı" diyen oyuncu şöyle konuştu: "Florida'da yaşayan bütün çocukların bir şekilde bu tarz hayalleri oluyor. Kennedy Space Center orada, yaz kampına da göndermişlerdi beni. Orada her şeyi göstermişlerdi, tüpleri malzemeleri, Dünya'yı... Böyle şeyleri yaşama fırsatım olmuştu. Bunu yaşadığımda 10 yaşındaydım, 'Astronot olacağım' demiştim. 'Herhangi bir şekilde havada olmak istiyorum' diyordum. Hala uyurken uzay belgeseli gibi belgesellerle uyuyorum. SpaceX'i takip ediyorum, uzayı merak ediyorum."

"BOŞ KALMAYI SEVMİYORUM"

Çoğunlukla dizi setlerinde vakit geçiren ve 13 başrolü bulunan Karaca, "Boş kalmayı hiç sevmeyen bir insanım. Üretmeyince ya da bir şey yaratmayınca psikolojik olarak kendimi çok düşürüyorum. Sadece oyunculuk ya da projecilik anlamında olmak zorunda değil. Seramikle uğraşıyorum, resimle uğraşıyorum, bahçecilik gibi farklı şeyler yapıyorum. Sürekli bir şeyle uğraşıyorum" diyerek kendisiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Gizem Karaca sosyal medya Miss World