Gamze Özçelik: 'Kimse sahurda yalnız uyanmasın'

Magazin Haberleri
Gamze Özçelik: 'Kimse sahurda yalnız uyanmasın'

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağını belirtti. Özçelik, takipçilerine ve yardımda bulunmak isteyenlere "Sizin de bizi yine yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz" dedi.

Kurucusu olduğu 'Umuda Koşanlar Derneği'nde yaptığı çalışmalarla bilinen eski oyuncu Gamze Özçelik, dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor.

Paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen Özçelik, geçen yıl Ramazan ayında gittiği ülkelerde çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Gamze Özçelik

"EKİPÇE YOLLARDA OLACAĞIZ"

Ülke ülke gezerek yardıma muhtaç kişilere destek olan Gamze Özçelik, yayınladığı karelere; "Bu Ramazan’da da kimse sahura yalnız uyanmasın, iftarını yoklukla yapmasın diye ekipçe yollarda olacağız" notunu düştü.

Özçelik, geçtiğimiz Ramazan ayında da yardıma muhtaçlara elini uzatmıştı. Heyecanını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, “Bu ayın büyük bir kısmını yollarda ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için geçireceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

2017 YILINDAN BERİ FAALİYET GÖSTERİYOR

Oyunculuk kariyerinin zirvesindeyken hayatını bir anda değiştiren Gamze Özçelik'in kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği, 2017 yılından beri faaliyet gösteriyor.

Kaynak: Haber Global TV

Gamze Özçelik Ramazan Ayı Umuda Koşanlar Derneği magazin haberleri