Yangın bölgesinde olan Gamze Özçelik'ten duygulandıran sözler! 'Ağlama krizlerine girdiğimi...'

Yangın bölgesinde olan Gamze Özçelik'ten duygulandıran sözler! 'Ağlama krizlerine girdiğimi...'

Manavgat orman yangını sonrası bölgeye yardım götüren isimler arasında bulunan Gamze Özçelik, son paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.

Manavgat orman yangını sonrası bölgeye yardım götüren Haluk Levent ve Gamze Özçelik bir araya gelmiş ve fotoğraflarını paylaşmışlardı.

Gamze Özçelik son olarak yangın bölgesinden yeni paylaşımlar yaptı. Haluk Levent ile pozlarını paylaşan ünlü isim paylaşımında "Yaşadığımız afetle mücadelede canla başla çalışan tüm birimlerimizden, vatandaşlarımızdan Allah razı olsun… İnanın çok büyük bir durumla mücadele ediyoruz. Koordine olmak, birlik beraberlikle hareket etmek, sağduyulu davranmak çok önemli” ifadelerini kullandı. 

Yangın bölgesinde olan Gamze Özçelik'ten duygulandıran sözler! 'Ağlama krizlerine girdiğimi...' - Resim : 1

Gamze Özçelik daha sonra yaptığı paylaşımda ise duygularını şöyle ifade etti:

"Bazen gittiğim bölgelerde kontrolü kaybetmeyip, doğru kararlar verebilmek için duygularımı bastırdığımı fark ediyorum. Hatta kendim bile anlayamıyorum bazen ne kadar etkilendiğimi. Ta ki kendimle baş başa kalana dek. Kaç kez biliyorum uçaktan inip arabama bindiğimde ağlama krizlerine girdiğimi... Şimdi devam eden yangınsa, içimde büyümeye devam ediyor ve sanırım hiç sönmeyecek..."

Kaynak: Haber Global TV

Gamze Özçelik Haluk Levent sosyal medya magazin haberleri yangın bölgesi