Fransız askısı yaptıran Berksan'ın son hali inanılmaz! Jeremy Meeks’e benzetildi

Magazin Haberleri
Fransız askısı yaptıran Berksan'ın son hali inanılmaz! Jeremy Meeks’e benzetildi

Şarkıcı Berksan geçirdiği Fransız akısı operasyonuyla bambaşka biri oldu. Berksan'ın son hali dünyada sabıka kaydı fotoğrafıyla ünlenen Jeremy Meeks'e benzetildi.

'Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam' şarkısıyla ünlenen popçu Berksan, Seda Sayan, Hande Yener gibi ünlü isimlerin ardından Fransız askısı yaptırdı. Estetik operasyon geçiren şarkıcı Berksan, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı ve doktorunun yeni yüzünde, hapisteyken ünlü olup modellik kariyerinde ilerleyen Jeremy Meeks’i örnek aldığını söyledi. Sosyal medyada yüzünün yeni hali ortaya çıkan Berksan'a sosyal medyada 'Kendine ne yaptın' yorumları yağdı.

Fransız askısı yaptıran Berksan'ın son hali inanılmaz! Jeremy Meeks’e benzetildi - Resim : 1

Amerikalı Jeremy Meeks, işlediği suçlar nedeniyle hapse girdiği dönemde çekilmiş sabıka fotoğrafının polis tarafından Facebook’ta yayınlanmasıyla bir anda ünlenmiş ve “Dünyanın en yakışıklı mahkûmu” olarak anılmaya başlanmıştı.

Fransız askısı yaptıran Berksan'ın son hali inanılmaz! Jeremy Meeks’e benzetildi - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA YAYINLADI

Geçtiğimiz aylarda Seda Sayan da Fransız Askısı yöntemi ile yüzünü gerdirmiş, operasyonu da sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşmıştı. Sayan'ın ardından uygulama ünlüler dünyasında popüler hale geldi. Hande Yener ile Serap Pakoz de modaya uydu.

Fransız askısı yaptıran Berksan'ın son hali inanılmaz! Jeremy Meeks’e benzetildi - Resim : 3

 

Kaynak: Haber Global TV

Berksan estetik magazin magazin haberleri