Camdaki Kız dizisinde ayrılık şoku! Bu karar herkesi şaşırtacak

Camdaki Kız Dizi Haberleri
Camdaki Kız dizisinde ayrılık şoku! Bu karar herkesi şaşırtacak

OGM Pictures’in Kanal D için çektiği Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Melisa ile Sedat'ın videosunu izleyen Nalan'ın, Koroğlu konağını terk ederek eve geri dönmesi dikkat çekti.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından Kanal D ekranlarına uyarlanan Camdaki Kız dizisi, beğeni toplamaya devam ediyor.

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Enis Arıkan ve Selma Ergeç'in yer aldığı Camdaki Kız, her bölümüyle sosyal medyada da gündem olmayı başarıyor.

Yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız, 2 haftalık aranın ardından 20 Ocak Perşembe akşamı sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizinin son bölümünde, Melisa ile Sedat'ın sevişme görüntülerini izleyen Nalan'ın vereceği karar merak konusu olmuştu.

Camdaki Kız dizisinde ayrılık şoku! Bu karar herkesi şaşırtacak - Resim : 1

NALAN SEDAT'I TERK EDİYOR

Dizinin merakla beklenen 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana; Nalan'ın Sedat'ı terk ederek eve geri dönmesi damga vurdu.

Sedat'ın sakladığı gerçekleri öğrenen Nalan, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. İnandığı her şey çöp olmuştur. Aşka olan inancı sarsılan Nalan için Sedat ile olması artık çok zordur.

Sedat'ın pişmanlık yaşadığı fragmanda, Muzo'ya da Melisa ile ilgili olan gerçeği anlatır. Feride ise Sedat'a ültimatomunu çoktan vermiştir. Feride'nin ayaklarına kapanan Sedat için dönüş çok zordur. Nalan ve Sedat evliliği ne olacak? Nalan'ın planları neler? 

CAMDAKİ KIZ 27. BÖLÜM FRAGMANI

Camdaki Kız 27. bölüm 20 Ocak akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Kanal D kanal d dizileri dizi dizi haberleri