Yasak Elma dizisinden bir veda haberi daha...

Yasak Elma Dizi Haberleri
Yasak Elma dizisinden bir veda haberi daha...

Med yapımın FOX TV için çektiği Yasak Elma dizisine bir oyuncu daha veda ediyor.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam gibi oyuncuların başrolleri paylaştığı Yasak Elma dizisinde, yeni bir ayrılık daha yaşanıyor. Dizide Mahmut karakterine hayat veren Mert Altınışık senaryo gereği ölerek projeye veda edecek.

Yasak Elma dizisinden bir veda haberi daha... - Resim : 1

Öte yandan Altınışık'ın ayrılığının ardından fenomen diziye Emre Dinler katılıyor. Dinler, Hasan Ali Kuyucu'nun Adana'dan yakın bir arkadaşının belalı oğlu Ömer'e hayat verecek. Ömer Kuyucu malikanesine adım atar atmaz Şahika'dan (Nesrin Cavadzade) etkilenecek.

Yasak Elma dizisinden bir veda haberi daha... - Resim : 2

Emre Dinler "Yasak Elma"nın da senaristlerinden Melis Civelek'in yazdığı "Sol Yanım" dizisiyle tanınmıştı.

YASAK ELMA'DAN KİMLER AYRILDI?

Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Talat Bulut, kadroya daha sonra katılan Barış Kılıç, Buse Buçe Kahraman, Gökhan Alkan'ın ardından Ender ile Kaya'nın oğlu Yiğit'e hayat veren Doğaç Yıldız da 3. sezon finali itibarıyla diziden ayrıldı. 

MERT ALTINIŞIK KİMDİR?

Tiyatro ve dizi oyuncusu Mert Altınışık 14 Mayıs 1986, Bursa doğumlu. 

Bursa Uludağ Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Mert Altınışık, tiyatro oyunculuğu yanı sıra dizilerde de rol almıştır. En uzun oynadığı dizi olan Beni Affet'te Kemal karakterini canlandırdı, 2019 yılında Hercai dizisinde yer aldı. 

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma Yasak Elma dizisi Yasak Elma dizi haberleri yasak elma oyuncu kadrosu yasak elmadan ayrılan oyuncular yasak elmadan ayrılan oyuncular