Yasak Elma 5. sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma yeni sezon ilk bölüm bu akşam var mı?

Yasak Elma Dizi Haberleri
Yasak Elma 5. sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma yeni sezon ilk bölüm bu akşam var mı?

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 5. sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma'nın kadrosuna 3 yeni sizim katıldı.

MED Yapım imzalı Yasak Elma, 5. sezonuyla ekrana dönüyor.

Reyting rekortmeni Yasak Elma dizisinin 111. bölümü 13 Eylül Pazartesi saat 20.00’de seyirciyle buluşacak. 

Yasak Elma 5. sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma yeni sezon ilk bölüm bu akşam var mı? - Resim : 1

YASAK ELMA’YA İDDİALI TRANSFERLER!

Geçtiğimiz sezon Nesrin Cavadzade'nin ayrıldığı dizinin sezon finalinde ise Erdal Özyağcılar'ın canlandırdığı Hasan Ali karakteri de ölmüştü. Ayrılıkların ardından ise diziye, son olarak Mucize Doktor'da başrol oynayan Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Yasmin Erbil ve Ece Dizdar da katıldı.

Biran Damla Yılmaz “Kumru”, Murat Aygen Kumru’nun babası Doğan’a hayat verirken, Yasmin Erbil de Kumru’nun en yakın arkadaşı olan “Canan”ı canlandıracak.

Yasak Elma 5. sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma yeni sezon ilk bölüm bu akşam var mı? - Resim : 2

YASAK ELMA 110. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ender ve Yıldız, Hasan Ali’nin açığını yakalamak için el ele verip planlar yaparken, Hasan Ali de boş durmaz. Ender, Kaya ile ilgili kararını verip harekete geçer. Hasan Ali, Yıldız ve Ender’in yüzleşmesi beklenmedik bir felaketle yarım kalır.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Yasak Elma Yasak Elma dizisi Yasak Elma 5. sezon Yasak Elma 5. sezon ne zaman Yasak Elma konusu yasak elma oyuncu kadrosu Fox TV FOX TV dizileri