Sen Çal Kapımı geri dönüyor!

Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı
Sen Çal Kapımı geri dönüyor!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrolleri paylaştığı Sen Çal Kapımı ikinci sezonuyla geri dönüyor. Sevilen dizi, bu akşam 40. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

Başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı Sen Çal Kapımı'nın yeni sezonu 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 40. bölüm ile başlayacak.

SEN ÇAL KAPIMI 40. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zaman atlamasının yaşanacağı hikayede Eda ve Serkan karakterlerini bambaşka bir noktada seyirci karşısına çıkacak.

Serkan’ın geçirdiği hastalık sonrası yolları ayrılan Eda ve Serkan, yıllar sonra yeniden karşılaşır. Birbirlerine duydukları aşk ilk günkü gibi taze olsa da, yıllar bazı şeyleri değiştirmiştir. Aşk kapılarını çalmaya devam ederken Eda’nın Serkan’dan sakladığı büyük bir sır vardır…

Sen Çal Kapımı geri dönüyor! - Resim : 1

İkinci sezonuyla yine hayranlarını etkileyecek olan yapımın 50. bölümde final yapması planlanıyor. 

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eda ve Serkan havaalanında karşılaşırlar ama hiç umulmadık bir şekilde... Serkan’ın rahatsızlığı Eda’yı derinden etkilemiştir ve zor bir karar vermek zorundadır.

Diğer taraftan Selin vazgeçmemeye kararlıdır. Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan’ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya iter. Serkan’ın yeni kararları herkesi şaşkına çevirmiştir. Eda ve Serkan aşklarına yeni bir başlangıç yapmak için aradıkları fırsatı bulabilecekler mi?

Sen Çal Kapımı geri dönüyor! - Resim : 2

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN KONUSU

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Kaynak: Haber Global TV

Fox TV Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı dizisi Sen Çal Kapımı dizisi haberleri FOX TV dizileri dizi