Kefaret dizisi bu hafta var mı? Kefaret neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Dizi Haberleri Kefaret
Kefaret dizisi bu hafta var mı? Kefaret neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın paylaştığı Kefaret dizisi bu hafta ekranlara gelmeyecek. Fox TV'nin sevilen dizisinin yayın günü değişti. İşte tüm detaylar...

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı Kefaret dizisi, 27 Haziran pazar akşamı ekranlara gelmeyecek.

FOX TV'nin sürpriz kararıyla yayın günü değişen Kefaret, 1 Temmuz Perşembe itibarıyla her perşembe FOX izleyicisiyle buluşacak. 

Dizinin yayın gününün değişmesinde düşük reytinglerin etkili olduğu konuşuluyor. 

Kefaret dizisi bu hafta var mı? Kefaret neden yok? Yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

Kefaret'in 32. yeni bölümü 1 Temmuz perşembe akşamı saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanacak. 

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bir kasaba lisesinde öğretmenlik yapan ve doktor kocası Ahmet ve iki küçük çocuğu ile mutlu bir hayat sürdüren Zeynep’in rüya gibi yaşamı kızının ortadan kaybolması ile bir anda cehenneme dönecektir. Zeynep bir bir elindeki her şeyi yitirirken İstanbul’dan atanan başarılı genç komiser Sinan sayesinde umudunu asla yitirmeyecek ve hayata sımsıkı tutunma gücü bulacaktır. Kızını bulabilmek için her yolu denemesine rağmen bir sonuca ulaşamayan Zeynep sonunda çılgınca bir eyleme kalkışır ve hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.

KEFARET DİZİSİNİN OYUNCULARI 

Yapımcılığını 25 Film’in üstelendiği Kefaret dizisinin kadrosunda, Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli, Efe Deprem, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Enis Yıldız, Ayberk Aladar, Tolga Güleç, Lavinya Ünlüer, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu, Göktan Oktay Göztepe yer alıyor. 

KEFARET HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Kefaret dizisi, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından uyarlandı.

Kaynak: Haber Global TV

kefaret dizisi Kefaret kefaret dizisi haberleri dizi dizi haberleri Fox TV FOX TV dizileri