Eski eşler Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser tatilde

Eski eşler Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser tatilde

Geçtiğimiz Eylül ayında Mustafa Can Keser ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Damla Ersubaşı, tatil için Bodrum'u seçti.

Bodrum Türkbükü’ndeki bir otelde görüntülenen Damla Ersubaşı; kızları Zehra, Zeynep Nisa ve eski eşi Mustafa Can Keser ile mutlu bir aile pozu verdi.

Eski eşler Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser tatilde - Resim : 1

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, Güzel havanın tadını doyasıya çıkaran ikili, yakından ilgilendikleri çocukları ile tüm gün denizde vakit geçirdi.

Eski eşler Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser tatilde - Resim : 2

"BARIŞMADIK"

Basın mensuplarının görüntü aldığını fark eden ikiliden Ersubaşı, barışma sorularına, "Arkadaşlar biz barışmadık. Her zamanki gibi çocuklarımız için bir araya geldik” yanıtını verdi.

Eski eşler Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser tatilde - Resim : 3

28 yaşındaki oyuncu, daha önce de magazin gündemine gelen 'barışma' iddialarını yalanlayarak, “Hayır, öyle bir durum yok” ifadelerini kullanmıştı.

Eski eşler Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser tatilde - Resim : 4

ŞİDDET İDDİALARINI KABUL ETMİŞTİ

Keser'in, 2017 yılında Damla Ersubaşı ve kendi kardeşi Alev Keser'i darp ettiği hatta mahkemelik olduğu öğrenilmişti. Keser şiddet iddialarını kabul etmiş ve pişman olduğunu dile getirmişti.

Eski eşler Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser tatilde - Resim : 5

Kardeşinden şikayetçi olan Alev Keser, "Damla'nın üzerine yürüdü, ona zarar vermesini önlemek için önüne geçtim. Bizi 3.5 saat öldürme maksadıyla dövdü, kafamıza kül tablalarıyla vurdu. Olay yüzünden hala psikolojim düzelmedi. Davaya katılma talebim var, kardeşim cezalandırılsın" demişti.

Eski eşler Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser tatilde - Resim : 6

Bunun ardından yeni hamle yapan Ersubaşı, o dönem eşi olan Mustafa Can Keser hakkında iki ay süreyle koruma kararı aldırmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Bodrum Mustafa Can Keser Damla Ersubaşı magazin haberleri