FOX'tan Kefaret dizisiyle ilgili sürpriz karar

Dizi Haberleri Kefaret
FOX'tan Kefaret dizisiyle ilgili sürpriz karar

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı, FOX TV'nin beğeniyle takip edilen Kefaret dizisinin yayın günü değişti.

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı Kefaret dizisi, 1 Temmuz Perşembe itibarıyla her perşembe FOX izleyicisiyle buluşacak.

Özge Özacar, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Ayşe Tunaboylu, Yusuf Atala, Hakan Yufkacıgil, Ayberk Aladar, Eylem Tanrıver, Ecem Gümüşsu, Ezgi Dinçer, Öykü Naz Altay, Ayhan Kızılsu, Lavinya Ünlüer, Göktan Oktay Göztepe, Şenay Dede ve Bahar Ece Yılmaz gibi oyuncuların da yer aldığı dizinin 32. bölüm tanıtımı yayınlandı.

KEFRARET HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Kefaret dizisi, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından uyarlandı.

KEFARET KONUSU NEDİR?

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti.

Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu.

Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

Bir fazlasıyla!

Kaynak: Haber Global TV

kefaret dizisi kefaret dizisi haberleri dizi dizi haberleri FOX TV dizileri Fox TV Nurgül Yeşilçay Mert Fırat 25 Film