Ünlü model Lottie Moss, yıldız futbolcu Dele Alli'yi ifşa etti!

Ünlü model Lottie Moss, yıldız futbolcu Dele Alli'yi ifşa etti!

Ünlü model Lottie Moss, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da top koşturan Dele Alli'yi ifşa etti. Moss, futbol yıldızı Dele Alli'nin kendisine defalarca mesaj gönderdiğini dile getirdi.

Bir dönem podyum dünyasında fırtınalar estiren model Kate Moss'un babası Peter Edward Moss'un ikinci evliliğinden dünyaya gelen üvey kardeşi Lottie Moss, ünlü bir futbolcuyu ifşa etti.

Ünlü model Lottie Moss, yıldız futbolcu Dele Alli'yi ifşa etti! - Resim : 1

Jamie Laing'in podcast yayınına konuk olan dünyaca ünlü model Lottie Moss, kendisine yöneltilen "Hangi ünlü kişi sizinle direkt mesaj yoluyla iletişim kurmaya çalıştı?" sorusuna "Dele Alli" diyerek yanıt verdi.

Ünlü model Lottie Moss, yıldız futbolcu Dele Alli'yi ifşa etti! - Resim : 2

ÜÇ KEZ MESAJ ATTI AMA…

23 yaşındaki Moss, Dele Alli'nin üç kez mesaj attığını ancak kendisinin yanıt vermediğini belirtti. Moss, Alli'nin yazmaya devam ettiğini ve sonunda da "Bu gerçekten kabalık" diyerek, eleştiride bulunduğunu da söyledi.

Ünlü model Lottie Moss, yıldız futbolcu Dele Alli'yi ifşa etti! - Resim : 3

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI

25 yaşındaki Dele Alli, uzun süre model Ruby Mae ile birlikte oldu. Geçen şubat ayında ondan ayrıldıktan sonra da geçen ay, Manchester City'nin patronu Pep Guardiola'nın kızı Maria ile bir barda samimi şekilde görüntülendi.

Öte yandan geçtiğimiz mart ayında Lottie Moss'un yarı çıplak pozları, ayda 14 sterline üye olunan bir sitede yer aldığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Dele Alli magazin haberleri Tottenham İngiltere Premier Lig İngiltere