Fırat Altınmeşe 'Alayınız sahte' yazıp sosyal medya hesabında takip ettiği kişileri sildi

Magazin Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey Instagram
Fırat Altınmeşe 'Alayınız sahte' yazıp sosyal medya hesabında takip ettiği kişileri sildi

Ağabeyi Ali Murat Altınmeşe'nin acısıyla sarsılan oyuncu Fırat Altınmeşe, Instagram'da takip ettiği kişiler için "Alayınız sahte!" ifadelerini kullandı. 31 yaşındaki oyuncu, "Çoğunuzu takipten çıkıyorum çünkü genel olarak ilgimi çekmediğinizi fark ettim" dedi.

FOX TV'de seyirciyle buluşan 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde Ural karakterini canlandıran Fırat Altınmeşe, Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu ağabeyi Ali Murat Altınmeşe’nin vefatıyla yıkılan Fırat Altınmeşe listesindeki birçok kişiyi sildiğini duyurdu.

Fırat Altınmeşe, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 "Çoğunuzu takipten çıkıyorum çünkü genel olarak ilgimi çekmediğinizi fark ettim. Bunun sevgiyle, değerle alakası yok ama kırılan varsa hemen takipten çıksın. Zaten hepinizi çok seviyorum da demedim. Öpüyorum...

Daha çok çıkacaktım yoruldum. Sonra devam edeceğim. Geride kalanların hepsi de ilgimi çekiyor diye bir şey yok. Yani ben seni gerçekten sevebilirim ama yazlıktaki fotoğrafın ya da nişan fotoğrafın ilgilimi çekmiyor. Bazılarınızı da sevmiyorum. Alayınız sahte!"

Fırat Altınmeşe 'Alayınız sahte' yazıp sosyal medya hesabında takip ettiği kişileri sildi - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Ali Murat Altınmeşe Fırat Altınmeşe instagram