Feryal Gülman ile Kemal Gülman'ın 8 yıllık boşanma davasında karar çıktı!

Magazin Haberleri
Feryal Gülman ile Kemal Gülman'ın 8 yıllık boşanma davasında karar çıktı!

Sosyetenin ünlü isimleri Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın 8 yıldır süren ve iki kez Yargıtay’dan dönen boşanma davasında yeni karar çıktı.

Feryal Gülman, kendisinden 32 yaş büyük eşi Kemal Gülman’a 8 yıl önce boşanma davası açmıştı. Gülman’ı zinayla suçlayan Feryal Gülman, kocasının kendisini 22 yaş küçük bir kızla aldattığını öne sürmüştü. Kocasına ait şirketlerin yarısına tedbir kararı isteyen Gülman, 200 milyon liralık tazminatın yanı sıra kendisi için 200 bin, çocuğu Kemal Aslan için ise 25 bin lira nafaka istemişti. Bu arada Kemal Gülman da eşinin açtığı 200 milyon liralık tazminat istemli boşanma davasına karşılık ‘kötü muamele’ nedeniyle 500 bin liralık karşı boşanma davası açmıştı.

Feryal Gülman ile Kemal Gülman'ın 8 yıllık boşanma davasında karar çıktı! - Resim : 1

KEMAL GÜLMAN 'ZİNA' İDDİALARINI REDDETTİ

Kemal Gülman, karşı boşanma davasında başka bir kadınla aşk yaşadığı iddiasını reddetmişti. Mahkeme, çiftin eşit kusurlu olarak nafaka ile tazminat taleplerini geri çevirmiş ve boşanmalarına karar vermişti. Çift, karara itiraz ederek dava dosyasını Yargıtay’a taşımıştı. Yargıtay da mahkeme kararının çelişkili olduğu gerekçesiyle davayı bozmuştu.

Feryal Gülman ile Kemal Gülman'ın 8 yıllık boşanma davasında karar çıktı! - Resim : 2

Sabah’ın haberine göre, İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davası sonuçlandı. Gizli görülen duruşmada tarafları avukatları temsil etti. Mahkeme 8 yıldır süren, iki kez Yargıtay'dan dönen davada tarafların boşanmasına karar verdi. Kemal Gülman'ın tazminat ödemesine hükmetti. Taraf avukatları, davadaki gizlilik nedeniyle tazminat hakkında açıklamada bulunmadı. Tazminat ödemesine karar verilen Kemal Gülman'ın Yargıtay'a başvuracağı öğrenildi.

Feryal Gülman ile Kemal Gülman'ın 8 yıllık boşanma davasında karar çıktı! - Resim : 3

KENDİSİNDEN 58 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİ VAR

Ünlü iş insanı Kemal Gülman, yaklaşık iki senedir kendisinden 58 yaş küçük sevgilisi Eda Cideli ile birlikte.

Kaynak: Diğer

Feryal Gülman Kemal Gülman tazminat davası magazin magazin haberleri boşanma haberleri