Hadise derin yırtmaçlı elbisesiyle dans etti, sosyal medya yıkıldı

Magazin Haberleri

İş insanı Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise, Instagram hesabında yayınladığı videoyla çok konuşuldu. Hadise'nin siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle dans ettiği anlar beğeni topladı.

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanmasıyla bilinen Hadise, eski fotoğraf ve videoların paylaşıldığı Perşembe gününü es geçmedi. 

Ünlü şarkıcı kamera arkası görüntülerini 'tbt' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Hadise derin yırtmaçlı elbisesiyle dans etti, sosyal medya yıkıldı - Resim : 1

Hadise'nin siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle dans ettiği anlar sosyal medyayı salladı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısından büyük ilgi gören paylaşımda şarkıcının fit hali de dikkatlerden kaçmadı. 

Hadise derin yırtmaçlı elbisesiyle dans etti, sosyal medya yıkıldı - Resim : 2

UFUKTA EVLİLİK Mİ VAR?

Ünlü popçu Hadise, yeğeni Melik Hamza ile objektif karşısına geçmişti. Yeğeninin 1. yaş gününü kutlayan 36 yaşındaki şarkıcı, verdiği pozları, "Bugün senin bu aileye getirdiğin neşeyi kutluyoruz. Küçücük bir çocuğun insanın kalbinde yarattığı harikalar anlatılmaz. Melik Hamza. sen bu aileye bir armağansın ve seni çok seviyoruz. Üç halan her zaman yanında olacak ama unutma en havalısı benim! Doğum günün kutlu olsun." notuyla yayınlamıştı.

Fotoğraflarda Melik Hamza'nın yüzünü göstermeyen Hadise'nin kareleri, kısa sürede takipçilerinden büyük ilgi görmüştü. Söz konusu fotoğraflara ünlü şarkıcının sevgilisi Mehmet Dinçerler de kayıtsız kalmamıştı.

Hadise derin yırtmaçlı elbisesiyle dans etti, sosyal medya yıkıldı - Resim : 3

"NASIL DA YAKIŞIR KUCAĞINA!"

Dinçerler, Hadise'nin yeğeniyle verdiği pozuna, "Nasıl da yakışır kucağına! Maşallah size." yorumunu yapmıştı. Ünlü şarkıcı da sevgilisine "Sevdiğim..." sözleriyle karşılık vermiş, akıllara 'ufukta evlilik mi var?' sorusunu getirdi.

Kaynak: Haber Global TV

Hadise instagram sosyal medya hadise sosyal medya Hadise instagram magazin magazin haberleri