'Ferhunde Hanımlar' dizisi geri mi dönüyor? Hatice Aslan açıkladı

'Ferhunde Hanımlar' dizisi geri mi dönüyor? Hatice Aslan açıkladı

Ünlü oyuncu Hatice Aslan, uzun bir dönem TRT 1'de yayınlanan ve kendisinin de yer aldığı 'Ferhunde Hanımlar' dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Hatice Aslan, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 

Bin 780 bölüm süren 'Ferhunde Hanımlar' dizisinde oynayan ve o projenin kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren oyuncu, "Ferhunde Hanımlar'ı tekrar yapmak istiyoruz aslında ama bir türlü buluşmamız olmadı. Tekrar gündeme getirmek hatta TRT ile yapmak istiyoruz. Girişimde bulunduk ama araya maalesef pandemi girdi" dedi.

'Ferhunde Hanımlar' dizisi geri mi dönüyor? Hatice Aslan açıkladı - Resim : 1

KONSERVATUAR YILLARINI ANLATTI

İstanbul’da konservatuarı yatılı okuyan ve küçük bir şehirden geldiği için komik olaylar yaşayan Aslan, o dönemde yaşadıklarını ise şöyle anlattı:  

“Yatılı okuyorum. Düşünsenize kalabalık bir aileden çıkmışsınız, Sivas gibi bir yerden. İlk zamanlar küçük bir yerde büyüyenler sanki hiçbir şey bilmiyormuş gibi bir imaj vardı. Eskiden öyleydi, şimdi bilmiyorum öyle mi? Küçük şehirden gelen birisi cahildir, bir şey bilmez. Sanki büyük şehirlerde büyümek seni büyüten bir şey. Küçük şehirde büyüdüğün için çok komik sorular soruluyordu. 'Sivas'ta inekleriniz var mı? İnekleri kim sağıyor?' gibi sorular. Bize nasıl yurt dışında garip garip soruyorlar ya, onu ben de yaşadım, gözüm açık bakıyordum." 

Kaynak: Haber Global TV

Ferhunde Hanımlar Hatice Aslan