Fatma 1. Sezon İzle

Netflix Dizi Haberleri
Fatma 1. Sezon İzle

Netflix'in yeni dizisi Fatma'nın 6 bölümden oluşan 1. sezonu 27 Nisan 2021 Salı günü yayınlandı. Fatma dizisinin 1. sezonunu tek parça halinde izleyebileceğiniz link haberimizde. Fatma 1. Sezon İzle. 

Fatma dizisinin 6 bölümlük 1. sezonu Netflix platformunda 27 Nisan 2021 Salı günü yayınlandı.

Başak Abacıgil tarafından hayata geçirilen dizi, Özgür Önürme tarafından kaleme alındı.

Fatma dizisinin oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Mustafa Tonak, Şehsuvar Aktaş, Umut Kurt, Sabahattin Yakut, Ecem Uzun yer alıyor.

Fatma dizisinin konusu

Toz dediğin kumdur, topraktır ama en çok da insan derisidir toz. Zafer'i ararken, temizlikle geçen bu hikaye, senin hikayen Fatma.

Temizlikçi olarak çalışan Fatma'nın hayatı, bir süre önce hapishaneden çıkan kocası Zafer'in aniden ortadan kaybolmasıyla bambaşka bir hal alır. Kocasını aramaya başlayan Fatma, kendisini beklenmedik bir anda bir cinayet işlerken bulur. Bu cinayetten kocasının karanlık bağlantılarının haberdar olması ise Fatma'nın hayatı için büyük tehlike oluşturur. Fatma'nın hayatta kalabilmek için can almaya devam etmekten başka çaresi yoktur. Öldürmeye devam ettikçe bu durumu hayatta yaşadıklarından intikam alma ritüeline dönüştüren Fatma, bir yandan temizlikçi kadın sıfatına gizlenerek cinayet işlemeye devam ederken bir yandan da kocasını bulmaya çalışır.

Fatma 1. Sezon İzle

Netflix'te yayınlanan Fatma dizisinin 1. sezonunu tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

Fatma dizisi 1. sezon fragmanı

fatma dizisi Netflix Netflix dizileri dizi haberleri dizi izle