Farah Zeynep Abdullah isyan etti: ‘Sıkılmadınız mı?’

Magazin Haberleri

Şu sıralar Bergen filminde rol almaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah, kilo aldığı yönünde yapılan haberleri ti’ye aldı. Instagram hesabı üzerinden filtreli videosunu paylaşan Abdullah, “Sıkılmadınız mı insanların orasından burasından konuşmaktan” dedi.

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından, kilo aldığı yönünde yapılan haberleri ti’ye aldı.

Farah Zeynep Abdullah isyan etti: ‘Sıkılmadınız mı?’ - Resim : 1

Yüzünü dolgun gösteren bir filtre kullanan oyuncu, "Bugün çok önemli bir haber okudum. Bunu hepinizle paylaşmak istiyorum. Duymayanlar da duysun. Bütün dünya için önemli olduğunu düşünüyorum, Türkiye için özellikle. ‘Farah kilo almış, Farah kilolarıyla şoke etti. Farah sen ne yaptın?’ gibi başlıklar durumun ne kadar feci olduğunu gösteriyor. Sadece küçük bir şey düşündüm. Sıkılmadınız mı insanların orasından burasından konuşmaktan. Kime ne kimin kilosundan?" dedi.

Farah Zeynep Abdullah isyan etti: ‘Sıkılmadınız mı?’ - Resim : 2

Öte yandan ünlü oyuncu yeni diziye başlayacağı iddialarına da yönelik açıklama yaptı. Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız'a katılacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Abdullah, "Camdaki Kız'a gelmiyorum" ifadesini paylaşarak iddialara netlik kazandırdı. 

Kaynak: Haber Global TV

Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi Bergen filmi okuma provaları magazin magazin haberleri