Ezo Sunal'dan Kemal Sunal'ın doğum gününde duygusal paylaşım

Ezo Sunal'dan Kemal Sunal'ın doğum gününde duygusal paylaşım

Aramızdan 19 yıl önce ayrılan usta oyuncu Kemal Sunal'ın bugün doğum günü.. 10 Kasım doğumlu olan ancak doğum gününü 11 Kasım'da kutlayan oyuncunun kızı Ezo, babasının 75. doğum gününde duygusal bir paylaşım yaptı.

Uçak fobisi nedeniyle hayatında daha önce hiç uçağa binmeyen Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka adlı filmin çekimleri için Trabzon’a gitmek üzere bindiği uçakta kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Usta oyuncunun hayata gözlerini yumması tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 

Kemal Sunal, "Aslında 10 Kasım doğumluyum. Ama Atam’ın vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem, gülemem. 11 Kasım doğum günümdür…" diyerek doğum gününü 11 Kasım'da kutluyordu.

Ezo Sunal'dan Kemal Sunal'ın doğum gününde duygusal paylaşım - Resim : 1

"TÜRKİYE BİRLİKTE KUTLUYORUZ DOĞUM GÜNÜNÜ"

Yer aldığı filmlerle Türkiye'nin yüzünü güldüren ve gönüllerde silinmez bir iz bırakan oyuncunun 75. doğum gününde kızı Ezo Sunal duygusal bir paylaşım yaptı. Ezo Sunal Instagram hesabında yaptığı paylaşıma "Bugün 11 Kasım.. Kemal Sunal’ın doğum günü.. Ne kadar güzel bir gün... Bu fotoğraftaki gibi yanaklarından öperek kutlamak çok isterdim... Ama 19 yıl sonra hala bütün Türkiye birlikte kutluyoruz doğum gününü, bu muhteşem bir sevgi... İyi ki doğmuş" notunu ekledi. 

Ezo Sunal Kemal Sunal doğum günü