"Ezgi Mola'ya taciz" davasında yeni gelişme! "Seni bekleyecek gücüm kalmadı"

Magazin Haberleri
"Ezgi Mola'ya taciz" davasında yeni gelişme! "Seni bekleyecek gücüm kalmadı"

Ezgi Mola'nın, 2015 yılında bir reklam afişinde birlikte fotoğraflarının bulunduğu şüpheli K. K.'nin kendisini takip edip tehdit ve tacize maruz bıraktığı iddiasıyla şikayetçi olması üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. K. K. hakkında 7.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola 2015 yılında bir firmanın reklam çekimleri için kamera karşısına geçti. İddiaya göre, o dönemde K. K. ile bir reklam filminde yer almıştı. Farklı tarihlerde çekilen reklam görüntüleri montajla birleştirilerek yayınlandı.

20 Aralık 2020 günü ünlü oyuncu, Beşiktaş'ta yürüdüğü sırada bir şahsın kendisini takip ettiğini fark etti.

"Ezgi Mola'ya taciz" davasında yeni gelişme! "Seni bekleyecek gücüm kalmadı" - Resim : 1

TAKİP VE TEHDİT EDİLDİ

Ezgi Mola, arkasını döndüğünde ise K. K. ile karşılaştı. İddiaya göre, K. "Seninle konuşmam lazım, seni görmem lazım" diyerek bağırmaya başladı.

Ünlü oyuncudan cevap alamayan K. K., bu kez parmağını sallayarak, "İşimi yapmama engel oluyorsun, seni çok kötü yapacağım haberin olsun" şeklinde tehditler savurdu.

Olay yerinden hemen ayrılan Mola, bir müddet sonra sosyal medya üzerinden ve cep telefonundan aynı şahıs tarafından ölümle tehdit edilen mesajlar aldı.

“AMACIM TACİZ ETMEK DEĞİL”

Olayla ilgili şikayetçi olan ünlü oyuncu bir de Aile Mahkemesi'ne başvurarak K. K.'ye karşı koruma kararı aldırdı.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan 39 yaşındaki K. K., Ezgi Mola'yı takip etmediğini, sadece konuşmak istediğini, ünlü oyuncunun korkarak kaçtığı için olayı yanlış anladığını amacının kimseyi korkutmak olmadığını söyledi.

K. K., ünlü oyuncuya gönderilen sosyal medya platformunun sahibi olduğunu kabul ederek amacının taciz etmek olmadığını ifade etti.

"Ezgi Mola'ya taciz" davasında yeni gelişme! "Seni bekleyecek gücüm kalmadı" - Resim : 2

MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI: "SENİN  YANINDA OLMAYI İSTİYORUM"

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Sosyal medya platformunda gönderilen mesajlarda, "Seni bekleyecek gücüm kalmadı. Artık görmek istiyorum. Bir tanesin sen. Hatalıysam özür dilerim. İnsan sevdiğine kızıyor işte, boğulduk artık bir iletişim kuralım rica edelim. Senin yanında olmayı çok istiyorum, çok özledim seni' şeklinde mesajlarla gönderdiği tespit edildi.

7,5 YILLA YARGILANACAK

Savcılık soruşturma sonunda, K. K.'nin ünlü oyuncu Ezgi Mola'ya karşı cinsel tacizde bulunduğu, değişik zaman aralıklarında genç kadını ısrarla şekilde gönderdiği mesajlarla huzur ve sükûnunu bozarak tehdit ettiği gerekçesiyle iddianame düzenlendi. 7,5 yıla kadar hapsi istenen K. K., Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Diğer

Ezgi Mola Aile Mahkemesi magazin haberleri magazin