Exatlon Challenge Türkiye 1. sezon bölümleri yayınlandı

Buse Plan Exatlon Challenge Dilan Ay Gözde Demiral Elanur Pat Öykü Berkan Dilara Aydın
Exatlon Challenge Türkiye 1. sezon bölümleri yayınlandı

Türkiye'nin önde gelen sosyal medya fenomenlerinin bir araya geldiği yarışma programı Exatlon Challenge'ın, ilk sezon bölümleri Netflix'te yayınlandı.

Exatlon Challenge Türkiye, 15 bölümlük Türkiye versiyonu ile 3 Temmuz'da Netflix platformundaki yerini aldı. YouTube, Twitch ve Instagram gibi popüler sosyal medya platformlarında içerik üreten 16 fenomenin yarıştığı yarışma, YouTuber Orkun Işıtmak ve Oğuzhan Uğur'un sunumuyla gerçekleşiyor. 

Exatlon Challenge Türkiye 1. sezon bölümleri yayınlandı - Resim : 1

Siyah ve beyaz takım olarak iki ayrı grupta yarışan yarışmacılar, günlük olarak birbiriyle mücadele ederken aynı zamanda yaşam alanı olarak oluşturulan kamplardaki sosyal hayatlarıyla da bu mücadelelerini destekliyor.

EXATLON BEYAZ TAKIM YARIŞMACILARI

Beyaz takım yarışmacıları arasında, Twitch yayıncısı Elanur Pat, YouTube fenomeni Buse Plan, Twitch yayıncısı Miafitz - Gözde Demiral, Instagram fenomeni Dilara Aydın, YouTube fenomeni Barış Erdoğan, YouTube fenomeni Doğan Kabak, YouTube fenomeni Furkan Yaman ve YouTube Fenomeni Mendebur Lemur bulunuyor.

EXATLON SİYAH TAKIM YARIŞMACILARI

Exatlon siyah takım yarışmacıları arasında, YouTube fenomeni Dilan Ay, Instagram fenomeni Yağmur Karabal, Instagram fenomeni Öykü Berkan, Instagram fenomeni Aleyna Şen, YouTube fenomeni Ağır Sağlam, YouTube fenomeni Buğra Kazancı, YouTube fenomeni Uras Benlioğlu ve YouTube fenomeni Hayrettin bulunuyor.

EXATLON CHALLENGE NEDİR?

Toplam 16 kişilik yarışmacı grubunun 8'er kişilik iki takıma bölündüğü yarışmada zorlu parkurlar dikkat çekiyor. Bu zor parkurları; özel koşu parkurları, yüzme havuzları, çeşitli engeller, denge tahtaları, kayma alanları, kum ve çamur alanları, tırmanma tünelleri, denge barları, atlama platformları ve birçok fiziksel spor alanı oluşturuyor.

Takım odaklı bir yarış olan Exatlon, takım dinamiklerini ve mücadeleyi gerçeklikle bir araya getirerek, Exatlon şampiyonu unvanına sahip olacak erkek ve kadın şampiyonlarını arıyor.

Exatlon Challenge Türkiye Buse Plan