Evlilik Hakkında Her Şey konusu nedir? Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak?

Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey
Evlilik Hakkında Her Şey konusu nedir? Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak?

Oyuncu Gökçe Bahadır’ı yıllar sonra yeniden seyirciyle buluşturan ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisi evliliklere ve kadın erkek ilişkilerine yer verilecek. Peki ama Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin konusu, oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak?

Senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’un yazdığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin konusu nedir? Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey konusu nedir? Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak? - Resim : 1

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY KONUSU NEDİR?

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmektedir.

Azra hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen Günay’la evlenmiş ve üç çocuk dünyaya getirmiştir. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacak, kendine yarattığı mükemmel aile tablosu, kocasının ihanetini öğrenmesiyle yerle bir olacaktır.

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine tepkileri de altından kalkma yöntemleri de birbirinden farklıdır. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden görürüz. Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey; aile, aşk, sadakat ve boşanma düzeninin kirli yüzünü gözler önüne sürmekten çekinmeyecek hikayeleriyle seyirciyi buluşturacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey konusu nedir? Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak? - Resim : 2

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCULARI KİM?

Dizinin oyuncu kadrosunda, Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk yer alıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey konusu nedir? Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak? - Resim : 3

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY NE ZAMAN YAYINLANACAK?

“Evlilik Hakkında Her Şey” dizisi 21 Eylül 2021 Salı saat 20.00’de FOX TV izleyicisiyle buluşacak.

 

Kaynak: Haber Global TV

Fox TV FOX TV dizileri dizi dizi haberleri Evlilik Hakkında Her Şey Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman