Evi yanan Çılgın Sedat'tan Candan Erçetin'e sitem: Sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok!

Evi yanan Çılgın Sedat'tan Candan Erçetin'e sitem: Sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok!

Geçtiğimiz günlerde lüks villasında yangın çıkan Çılgın Sedat, yaşadığı süreci anlattı. Zor günler geçirdiğini dile getiren Çılgın Sedat, üye olduğu Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin başkanı Candan Erçetin'e sitem etti.

Geçtiğimiz haftalarda Beylikdüzü’ndeki lüks villasında yangın çıkan ve zor günler geçiren Çılgın Sedat, yaşadığı süreci Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına anlattı.

Evi yanan Çılgın Sedat'tan Candan Erçetin'e sitem: Sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok! - Resim : 1

Çılgın Sedat, üye olduğu Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) başkanı Candan Erçetin'e kırgın olduğunu dile getirdi.

Evi yanan Çılgın Sedat'tan Candan Erçetin'e sitem: Sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok! - Resim : 2

“BENİ ÜYELİKTEN ATABİLİRSİNİZ”

Çılgın Sedat, Erçetin için şu sözleri ifade etti:

"Ben sizin üyenizim, 35 yıldır sahnedeyim. Bir başkan olarak beni ara 'Geçmiş olsun, bir ihtiyacın var mı' diye sor. Siz benden sorumlusunuz insan bir arar."

"Bu tarz başkanlık yapacaksanız yapmayın, bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok. Bana sanatçı olduğumu unutturdunuz. Beni üyelikten de atabilirsiniz"

"Hadi kurumun başkanlığını geç, bir sanatçı arkadaşına geçmiş olsun demez mi? Buradan sesleniyorum. Mümkün mertebe çok hızlı bir şekilde istifa edin gidin."

"Olmayın böyle yerlerde. Ben değil ama ben gibi binlerce insan. Kime ne faydanız var. Ne yapıyorsunuz?”

Evi yanan Çılgın Sedat'tan Candan Erçetin'e sitem: Sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok! - Resim : 3

YANGININ KESİN NEDENİ BELLİ OLDU

İstanbul Beylikdüzü’nde 23 Şubat günü Çılgın Sedat'ın evinde çıkan yangının itfaiye raporu tamamlandı. Yangının kesin çıkış nedeninin sauna kısmında elektrik tesisatına bağlı olduğu kaydedilirken yangın ilk çıktığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaynak: Haber Global TV

Çılgın Sedat'ın evi neden yandı Çılgın Sedat çılgın sedat'ın engelli oğlu çılgın sedat'ın evinde yangın Beylikdüzü haberleri yangın haberleri Candan Erçetin Çılgın Sedat haberleri