Kobra Murat'tan canlı yayında şoke eden hareket! Gerçek bir anda ortaya çıktı

Romanların prensi lakaplı şarkıcı Kobra Murat, Lerzan Mutlu'nun programına konuk oldu. Kobra Murat, eşi için yazdığı şiiri okurken bir anda peruğunu çıkardı. O anlar sosyal medyayı salladı.

Kobra Murat, Uçankuş'ta yayınlanan Lerzan'la Çok Mutlu programına konuk oldu. Romanların prensi programda yaptığı hareketle sosyal medyada gündem oldu.

Kobra Murat'tan canlı yayında şoke eden hareket! Gerçek bir anda ortaya çıktı - Resim : 1

EŞİNE ŞİİR OKUYORDU

Programda eşi Emine'ye yazdığı şiiri okuyan Kobra Murat, bir anda kafasındaki peruğu çıkararak izleyenleri şaşırttı. Doğal haliyle kalan Kobra Murat, peruğu çıkardıktan sonra oynamaya devam etti.

Kobra Murat'tan canlı yayında şoke eden hareket! Gerçek bir anda ortaya çıktı - Resim : 2

KOBRA MURAT KİM, GERÇEK ADI NE?

Kobra Murat takma adıyla bilinen Murat Divandiler aslında İstanbul Balat'ta yaşayan bir terzi. Romanların Prensi diye anılan Murat Kobra evli ve 3 çocuk babası. Katıldığı televizyon programlarındaki şovlarıyla gündemden düşmeyen Kobra Murat'ın Roman Show adlı bir albümü var.

Kobra Murat Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi. Albümdeki şarkılar arasında ise Yakadan Paçaya Kalite, Ye Paranı, Köftemiz, Kim Bizi Çekemiyorsa ve Oh Canıma Değsin gibi şarkılar yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

kobra murat Lerzan Mutlu magazin haberleri gerçek adı ne