Esra Dermancıoğlu sosyal medyadan hastalığını açıkladı

Magazin Haberleri

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Esra Dermancıoğlu şimdi de hastalığını anlattı. Sette yaşadığı anısından bahseden Esra Dermancıoğlu yayınladığı video ile zona olduğunu açıkladı.

Şimdilerde "Hudutsuz Sevda" adlı dizide hayat verdiği "Asiye" karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Bir video yayınlayan Esra Dermancıoğlu hastalığını esprili bir dille anlattı.

Dermancıoğlu, videosuna 'Zoniş oldum. Türkiye bunu bilmeli' şeklinde esprili bir not düştü. Sosyal medya kullanıcıları "Zona yoğun üzüntü stresten olmaz mı. Sizin maşallahınız var. Zona dair tez çürüdü", "Ya durum üzücü tabi ona gülmüyorum ama anlatış harika ya... Geçmiş olsun tatlı kadın. Kafayı takmayan bir görüntünün altında bir şeylere kafanı takmışsın belli ki. Olur arada öyle.", "Nazar nazar enerjinize, pozitifliğinize nazar değdi" ve "Böyle hiç bir şeyi şeyine takmayan insanlar aslında aşırı duygusal hassas insanlar yorumları okuyorum 'Aa sizin gibi biri nasıl zona olur' yazmışlar gülüyorsun diye herkes mutlu sanıyor" gibi yorumlarda bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Esra Dermancıoğlu instagram zona magazin haberleri