Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu: "Tüm mal varlığım bitti"

Magazin Haberleri
Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu: "Tüm mal varlığım bitti"

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Esra Dermancıoğlu, önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Daha önce "Tüm mal varlığımı otelde kalarak bitirdim" ifadeleriyle dikkat çeken 53 yaşındaki ünlü oyuncu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2010 - 2012 yılları arasında yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki 'Mukaddes' karakteri ile hafızalarda yer edinen, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Esra Dermancıoğlu, zaman zaman takipçilerinden gelen yorumlara da yanıt veriyor. Dermancıoğlu, daha önce kendisine yöneltilen 'zayıfla' eleştirilerine kayıtsız kalmamıştı.

"ZAYIFLAMAYACAĞIM"

Eleştirilere göbeğini açıkta bırakan bir fotoğrafıyla karşılık veren Dermancıoğlu, paylaşımına; "Tatloşlar ya ben zayıflamazsam ne olur ya? Ayıp etmiş olmazsam bu şekil devam etmek istiyorum... Olmaz mı? Cezanne ressam olur kendisi bilmeyenlere... Belki ben o dönemin kadınıyım! Zayıflamayacağım ya! Net! Çok da bebeyim pardon da. Makarna suyu koyun hadi" notunu düşmüştü.

"SAVAŞMAYA DEVAM"

Zaman zaman rol aldığı dizilerde çekilen fotoğraflarını paylaşan Dermancıoğlu, yere düştüğü anı "Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir. Savaşmaya devam" sözleriyle paylaşmıştı.

ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Esra Dermancıoğlu, önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Arnavutköy’de görüntülendi. Önce yüzünü gizleyerek konuşmak istemeyen oyuncu, daha sonra gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Yeni bir dizi projesine başlayacağını söyleyen oyuncu, projeden bahsetmedi.

"ARTIK OTELDE KALMIYORUM"

Televizyonu çok sevdiğini söyleyen oyuncu, “Dijital platformda bir proje düşünmüyorum. Çünkü televizyonla arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum” dedi.  "Tüm mal varlığımı otelde kalarak bitirdim" diyen oyuncuya muhabirler, "Hala otelde kalmaya devam ediyor musunuz?” sorusunu yöneltti.

“Artık kalmıyorum. Çünkü tüm mal varlığım bitti” diye cevap veren Dermancıoğlu, yanındaki erkek arkadaşın sorulması üzerine ise cevap vermedi.

Kaynak: Haber Global TV

Esra Dermancıoğlu magazin haberleri