Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Pınar'ı Zeynep Elçin de şiddet mağduru çıktı

EDHO
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Pınar'ı Zeynep Elçin de şiddet mağduru çıktı

ATV ekranlarında 6. sezonu yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Pınar karakteriyle dahil olan Zeynep Elçin, eski eşi tarafından darp ve ölümle tehdit edildiği açıklamıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 184. bölümde dahil olan ünlü oyuncu Zeynep Elçin’in kim olduğu merak konusu oldu.

"ŞİDDET NEDENİYLE BEBEĞİMİ DÜŞÜRDÜM"

Geçtiğimiz aralık ayında eski eşi Hüseyin Yiğit'in (38) darp, ölümle tehdit ve şantajına maruz kaldığını ve bu nedenle bebeğini düşürdüğünü belirten oyuncu Zeynep Elçin, daha önce mahkemede verdiği ifadesinde, "Hamile olduğum için eve kapatıldım" diyerek geçirdiği zor günleri anlatmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Pınar'ı Zeynep Elçin de şiddet mağduru çıktı - Resim : 1

"YÜZÜNE KEZZAP ATACAĞIM"

Elçin, eski eşinin kendisine "Seni çürüteceğim. Sete gelip rezil edeceğim. Yüzüne kezzap atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiğini ifade etmişti.

ESKİ EŞİNE HAPİS CEZASI

Yapılan yargılamada karar çıktı. Mahkeme, Yiğit'e hakaret suçundan 3 bin lira adli para, tehdit suçundan ise 8 ay 10 gün hapis cezası verdi. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Pınar'ı Zeynep Elçin de şiddet mağduru çıktı - Resim : 2

ZEYNEP ELÇİN KİMDİR?

16 Şubat 1990 tarihinde Gaziantep'te dünyaya gelmiştir. Oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. Önce tiyatro oyunlarında yer alan Zeynep Elçin daha sonra dizilerde oynamaya başlamıştır. Kamera karşısına ilk kez 2016 yılında yayınlanan Göç Zamanı adlı dizi geçmiştir. Yer aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır: Göç Zamanı, Rüzgarın Kalbi, Savaşçı, Aşk ve Günah, Kırlangıç Fırtınası, Kaderimin Yazıldığı Gün, Kimse Bilmez.

ZEYNEP ELÇİN ROL ALDIĞI YAPIMLAR;

2016 - Göç Zamanı - Yardımcı Karakter

2016 - Rüzgarın Kalbi - Sibel Yardımcı Karakter

2017 - Kırlangıç Fırtınası - Genç Ülfet Başrol Oyuncusu

2017 - Savaşçı Yıldız Bozok Türkmen -  Yardımcı Karakter

2019 - Kimse Bilmez - Duygu Selvin Başrol Oyuncusu

Kaynak: Haber Global TV

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Zeynep Elçin magazin haberleri