Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191. Bölüm İzle (EDHO)

EDHO
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191. Bölüm İzle (EDHO)

ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 191. bölümü yayınlandı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 20 Nisan 2021 tarihli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin 191. bölümünü izleyebileceğiniz link. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191. Bölüm izle.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin merakla beklenen 191. bölümü ATV ekranlarında 20 Nisan 2021 Salı günü yayınlandı. Dizinin tamamını full izleyebileceğiniz link haberimizde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 191. BÖLÜMDE NE OLDU?

Amcası Hızır Çakırbeyli'yi korumak için iyileştiğini saklayan Alpaslan Çakırbeyli, İlhan'ı ortadan kaldırır. Bu olaydan sonra tüm şüpheleri üzerine çeken Alpaslan Çakırbeyli, amcasının tüm sıkıştırmalarına rağmen açık vermez.  Hızır Çakırbeyli, Yavuz Sincanlı'nın verdiği listenin peşinden iz sürmeye devam eder. Tek tek tüm isimlerin üzerine gitmeye kararlı olan Hızır Çakırbeyli'nin yanında ailesi ve dostları yer alır. Listede en dikkat çeken isimlerden olan Rıdvan'la mekanında yüz yüze gelen Hızır Çakırbeyli çıkış planı için de Kimsesiz Doğan'dan yardım ister. Hızır Çakırbeyli ve dostlarının koruyuculuğunu ise kanuni Asım üstlenir.  Abisinin verdiği savaşta en ön safta yer alan İlyas Çakırbeyli'yi ise eşi Ömür Çakırbeyli sıkıştırır. İlyas'ın hayatından endişe eden Ömür Çakırbeyli'nin aldığı tavır yüzünden Pınar'a gün doğar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 190. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer. Herkes Kimsesiz Doğan'ın bu işi organize ettiğini düşünürken Hızır Çakırbeyli yeğeni Alpaslan'dan şüphelenir. Gerçeklerin peşine düşen Hızır Çakırbeyli, işin aslını öğrenmek için Emin ve Pınar'ı sıkıştırmaya başlar.  İlhan ve Ercan, Hızır Çakırbeyli'ye Yavuz ve Bahar üzerinden tuzak kurar. Yaklaşmakta olduğu tuzağı Bahar'ın verdiği ipucu ile anlayan Hızır Çakırbeyli, ekibiyle birlikte ava gideni avlamak için harekete geçer. Kurulan tuzakta namlu ucunda kalan Hızır Çakırbeyli'yi kurtaran ise Bahar'ın cesareti olur.  İlyas'ı ciddiye almayan Ercan ise kendi kazdığı kuyuya düşer. Fidanlıkta toplanan İlyas Çakırbeyli ve dostlarına operasyon düzenleyen Ercan, sonunda İlyas Çakırbeyli'nin karşısında diz çökmek zorunda kalır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 191. BÖLÜM İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 191. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 191. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dizi izle dizi haberleri EDHO son bölüm izle ATV dizileri atv izle edho yeni bölüm izle