Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 186. Bölüm İzle (EDHO)

EDHO
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 186. Bölüm İzle (EDHO)

ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 186. bölümü yayınlandı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 16 Mart 2021 tarihli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin 186. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin merakla beklenen 186. bölümü ATV ekranlarında 16 Mart 2021 Salı günü yayınlandı. Dizinin tamamını full izleyebileceğiniz link haberimizde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 186. BÖLÜMDE NE OLDU?

Hızır Çakırbeyli'nin aklanmak için içerde verdiği mücadelenin en büyük destekçisi eşi Ceylan Çakırbeyli olur. Eşinin de yardımıyla özgürlüğüne kavuşan Hızır Çakırbeyli, kendisine kurulan kumpasla birlikte  harekete geçer. Özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın yanına giden Hızır Çakırbeyli, vereceği mücadelede onu dimdik ayakta görmek ister. Amcasının aksine kendi planlarını yapmaya başlayan Alpaslan Çakırbeyli ise Pınar'ın yardımıyla iyileşmeye başlar ve bunu herkesten saklar.  Hızır Çakırbeyli ile verdiği mücadelede cephe cephe kaybeden Tuncay, ele geçiremediği masayı yok etmek için plan yapar. Selman Korkmaz ve Demir'le işbirliği yapan Tuncay, bağlı olduğu şebekenin adına tüm masayı yok etmesi için İshak'a talimat verir. İtibarı için her şeyi yapmaya hazır olan İdris Reis, kardeşi Demir'in Tuncay'la yaptığı plandan habersizdir. Abisinden gizli hareket eden Demir ise Façalı ailesinin içinde olan Selçuk üstünden oyun kurar. Demir'in kurduğu oyunu farkeden Behzat Façalı'nın hareketi ise ağır olur.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 185. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

İlyas Çakırbeyli, abisi Hızır Çakırbeyli'den aldığ iznini harfiyen yerine getirmek için canla başla çalışır. Özcan'ın otelde kendisini ortadan kaldırmaya çalışmasının ardından planını kuran İlyas Çakırbeyli, İshak'ı pusuya düşürür.  İlyas Çakırbeyli abisi Hızır Çakırbeyli ve yeğeni Alpaslan Çakırbeyli'nin yokluğunu aratmaz. Bahar Sincanlı'nın yakın korumalığını yapan Orhan'ın ihanetini öğrenen ve bu bilgi sayesinde abisi Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'ı kurtarmak için harekete geçen İlyas Çakırbeyli, bir yandan da akrabası Haşmet Façalılar'la hasımlık yapan İdris ve ailesiyle uğraşır. İlyas Çakırbeyli, Tufan Reis'in de yardımıyla İdris ve ailesi üzerinde plan yapar.  Atılan iftira yüzünden içeri giren Hızır Çakırbeyli, Tuncay ve Hamdi Korkmaz'ın kurduğu planı çözer. Suphi üzerinden Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'ı ortadan kaldırmak isteyen Gece Kuşu ise kendi kazdığı kuyuya düşer.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 186. BÖLÜM İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 186. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dizi izle dizi haberleri EDHO son bölüm izle ATV dizileri atv izle edho yeni bölüm izle