Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. Bölüm İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. Bölüm İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 26 Ocak 2021 Salı tarihli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin merakla beklenen 180. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 180. BÖLÜMDE NE OLDU?

Hayriye Çakırbeyli'nin ani kaybı Çakırbeylilerin yanı sıra tüm dostlarını derinden sarsmıştır. Hızır Çakırbeyli yasını tutarken bir yandan da içlerindeki hainin peşine düşer.  Hızır Çakırbeyli annesinin kabrinde vasiyetini yerine getirmek için sabahlarken bir yandan da haini ortaya çıkarmak için kurduğu planı devreye sokar. Eşi Ceylan Çakırbeyli'nin de yardımıyla kendisine kurulan pusudan sağ çıkan Hızır Çakırbeyli, başka bir şokta hainin Ebru çıkmasından yaşar. Ceylan Çakırbeyli'nin her zaman yanında olan Ebru, ailenin ve yeraltı dünyasının bütün sırlarını bağlı olduğu şebekeye bildirmiştir.  Hayriye Çakırbeyli'nin vasiyetiyle Ebru'ya evlenme teklifi eden Behzat Façalı'ya ise sevenleri durumu anlatmak için plan yapar. Ebru'nun hainliğini öğrenen Behzat Façalı, sinirini ise evlerine baskın yapan Kaya'dan alır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 179. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. Bölüm izle yeni bölüm izle Hızır Çakırbeyli, kadim dostu Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken aldığı acı haberle dünyası kararır. Çakırbeyli ailesinin çınarı, ailesi ve sevdiklerini korumak için aldığı kararlarla herkesin saygısını kazanan Hayriye Çakırbeyli, hakkın rahmetine kavuşur. Bu olay, tüm ailede şok etkisi yaratırken en çok da Hızır Çakırbeyli'yi boşluğa düşürür. Hızır Çakırbeyli, annesinin vefatını hazmetmeye çalışırken bir yandan da içlerindeki hainle uğraşır. İhanet eden Ebru'ya adım adım yaklaşan Hızır Çakırbeyli, namlunun ucundadır. 

Ebru ise Hızır Çakırbeyli'yi ortadan kaldırmak için hizmetinde olduğu şebekeden izin ister.  Masada yaptığı hamlelerle Çakırbeyliler ve dostlarını köşeye sıkıştıran Korkmazlar, Kimsesiz Doğan'ın geri gelmesiyle şok yaşarlar. Hamdi Korkmaz ve Yaman Korkmaz'ı adeta diken üstünde bırakan Doğan Baba, yaptığı hamlelerle Alpaslan'ın da elini kuvvetlendirir.  Babası İdris yüzünden Didem'e talip olan ve aldığı olumsuz dönüşten sonra gurur yapan Kaya ise Didem'in peşine düşer. Gözünü karartan Kaya, Haşmet Façalı'nın evine baskın yapar. Ama işler istediği gibi olmayacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 180. BÖLÜM İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 180. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. 

 

dizi izle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dizi haberleri