Hekimoğlu 34. Bölüm İzle

Hekimoğlu 34. Bölüm İzle

Hekimoğlu dizisinin 34. bölümü yayınlandı. Bu bölümde Mahir, Hekimoğlu'nu yakalayabilmek için ekibin peşine düşüyor! Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 26 Ocak 2021 Salı tarihli Hekimoğlu 34. bölümünü linkten izleyebilirsiniz

Hekimoğlu dizisinin merakla beklenen 34. bölümü Kanal D'de ekranlarında yayınlandı.

HEKİMOĞLU 34. BÖLÜMDE NE OLDU?

Mahir, Hekimoğlu'nu yakalayabilmek için ekibin peşine düşüyor! Hekimoğlu'nun sorunları ekibe de yansıyor. Mahir, Hekimoğlu'nu yakayalabilmek için önce ekibin yanına gidiyor sonra da Orhan'ı zor duruma sokuyor. Orhan bir seçim yapmak zorunda kalıyor.

HEKİMOĞLU 33. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Hekimoğlu'nun 19 Ocak Salı günü yayınlanan 33. Bölümünde Ateş, on yıldır bitkisel hayatta olan bir hastayı yeniden uyandırır!

10 yıldır bitkisel hayatta olan bir adamın oğlu, babasını hastanede ziyarete geldiği sırada düşüp kriz geçirir. Genç adamın durumu ciddileştikçe, klasik yollardan çare bulamayan Hekimoğlu, komada olan babasını uyandırır. Amacı adamdan ailenin tıbbi geçmişini öğrenip, oğlunu kurtarmaktır.  Ancak baba tekrar komaya girmeden önce sadece bir günü olduğunu öğrenir ve kalan vaktini hastanede geçirmek istemez.  Ateş ve Orhan, bu son yolculuğunda ona eşlik edecektir. Ateş hastanede yokken Komiser Mahir de boş durmaz ve Ateş’in ekibini sorguya çekmeye çalışır. Çember iyice daralmaktadır ancak Hekimoğlu hala işin ciddiyetinin farkında değildir. 

Komadan uyanan baba, oğlunun hayatını kurtarmak için nasıl bir fedakarlık yapacak? Orhan, Ateş'i doğanın kanunlarına inandırabilecek mi? Mahir, Hekimoğlu aleyhinde delil bulabilecek mi? Sonunda genç adam kurtulabilecek mi?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

HEKİMOĞLU 34. BÖLÜM İZLE

Hekimoğlu dizisinin 34. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

 

Hekimoğlu dizisi dizi dizi haberleri dizi izle kanal d dizileri