Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal hastanelik oldu! Sokak köpeklerin saldırısına uğradı

Magazin Haberleri
Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal hastanelik oldu! Sokak köpeklerin saldırısına uğradı

2014 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Duygu Bal, sahipsiz 5 köpeğin saldırısına uğradı. Elinden ve burnundan yaralanıp kanlar içinde kalan Bal, yaşadıklarını anlattı.

Takvim'den Deniz Bayar'ın haberine göre; Geçtiğimiz günlerde sosyetik isim Gül Gülge’nin yaşadığı köpek saldırısından sonra bu kez de voleybolcu Duygu Bal, aynı saldırıya maruz kaldı.

Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal hastanelik oldu! Sokak köpeklerin saldırısına uğradı - Resim : 1

Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal, Sarıyer’de sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Poddle cinsi köpeğini gezdirdiği sırada çevredeki başı boş 5 köpeğin saldırısına uğrayan Duygu Bal, yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal hastanelik oldu! Sokak köpeklerin saldırısına uğradı - Resim : 2

Duygu Bal, “Korkunç bir facia yaşadım. Hem de sokağımda beslediğim köpeklerin saldırısına uğradım. 5 köpek sinsice bize saldırdı. Minik köpeğimi tasmasından çekerek kucağıma alınca korkuyla benim burnumu ısırdı. Onu kucağıma almasam diri diri yiyeceklerdi. O sırada köpeklerden bir tanesi elimi ısırdı. Koştuk bir apartmanın kapısı açıktı. Kendimi içeri attım. Burnum kanıyordu. Oradakiler yardım etti. Şu an kuduz aşısı oluyorum. Köpeğimin yaralarını tedavi ediyoruz. Psikolojisi çok kötü” dedi.

Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal hastanelik oldu! Sokak köpeklerin saldırısına uğradı - Resim : 3

Tek isteğinin sokaktaki başı boş köpeklerin alınması olduğunu söyleyen Bal, “Gerekirse Sarıyer Belediyesi’nin önünde yatarım. Korkudan sokağa çıkamıyorum. Belediye bu kadar sorumsuz olamaz. Aynı yerde başka küçük bir köpeği öldürmüşler” diye konuştu.

Uzun boylu olmanın avantajını gördüğünü söyleyen Bal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben uzun boylu ve sporcu olmanın ne işe yaradığını o an gördüm. Kısa boylu ya da biraz güçsüz biri olsam asla kurtaramazdım kendimi.”

Kaynak: Haber Global TV

Duygu Bal Survivor magazin magazin haberleri