Sana Söz dizisinin yayın günüyle ilgili flaş değişiklik!

Sana Söz Dizi Haberleri
Sana Söz dizisinin yayın günüyle ilgili flaş değişiklik!

Star TV'nin yeni dizisi Sana Söz'ün yayın tarihi değişti, sette çıkan korona vakası tüm dengeleri değiştirdi.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın paylaştığı Star’ın yeni dizisi Sana Söz dizisinin 1. bölümünün bu akşam ekranlara gelmesi bekleniyordu. 

Sana Söz dizisinin yayın günüyle ilgili flaş değişiklik! - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde dizi setinden gelen koronavirüs haberleri, dizinin akıbetinin değişmesine neden oldu. Sana Söz oyuncularından Serkan Altunorak'ın koronavirüse yakalanmasının ardından dizi çekimlerine ara verildi. 

Sana Söz dizisinin yayın günüyle ilgili flaş değişiklik! - Resim : 2

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi setindeki koronavirüs vakasının ardından 3 Kasım’da bitmesi planlanan 2. bölüm riske girdi.

Elinde sadece bir bölüm olan dizinin yapımcısı Saner Ayar, Altunorak’ın bolca sahnesinin olduğu ikinci bölümü cuma gününe kadar kanala teslim edemeyeceğini açıkladı.

Sana Söz dizisinin yayın günüyle ilgili flaş değişiklik! - Resim : 3

Bu durum dizinin yayın gününün değişmesine neden oldu.

Öte yandan dizinin yapımcı şirketi O3 Medya'nın Show TV için çektiği Aziz dizisinin yayın tarihi ile Sana Söz'ün yayın günlerinin çakışmasının yapımcı Ayar'ı zor durumda bıraktığı konuşuluyordu. 

SANA SÖZ 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Star TV'nin yeni dizisi Sana Söz 1. bölüm 3 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de seyirci karşısına çıkacak. 

Kaynak: Diğer

Sana Söz Sana Söz dizisi Sana Söz dizisi 1. bölüm Sana Söz dizisi 1. bölüm ne zaman Sana Söz Sana Söz dizisi konusu dizi dizi haberleri Star TV Star TV dizileri