Eski sevgilisini unutmadığı konuşuluyordu! İbrahim Tatlıses'ten sürpriz karar

Eski sevgilisini unutmadığı konuşuluyordu! İbrahim Tatlıses'ten sürpriz karar

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Asena'nın sosyal medya paylaşımını beğenen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya'yla evlilik kararı aldığı iddia edildi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bir dönem fırtınalı aşk yaşadığı oryantal Asena'nın sosyal medya paylaşımını beğenmesiyle dikkat çekti.

Eski sevgilisini unutmadığı konuşuluyordu! İbrahim Tatlıses'ten sürpriz karar - Resim : 1

Eski sevgilisini Instagram'dan takip etmeyen 68 yaşındaki Tatlıses, bu hamlesini geri almadı. Üstelik beğendiği gönderide Asena'nın eşi Hasan Dere de bulunuyordu. 

Eski sevgilisini unutmadığı konuşuluyordu! İbrahim Tatlıses'ten sürpriz karar - Resim : 2

Ünlü türkücünün magazin gündemine bomba etkisi yaratan bu hamlesi, eski sevgilisini unutmadığı şeklinde yorumlandı. Ancak Tatlıses'in cephesinden sürpriz bir haber daha geldi.

Eski sevgilisini unutmadığı konuşuluyordu! İbrahim Tatlıses'ten sürpriz karar - Resim : 3

5. KEZ EVLİLİK KARARI ALDI

9 yıl aradan sonra İbo Show'la ekranlara dönen Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük olan Gülçin Karakaya'yla evlilik kararı aldığı iddia edildi. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan çiftten İbrahim Tatlıses'in şimdiden düğün hazırlıklarına başladığı öne sürüldü.

Daha önce 4 kez evlenen ve 7 çocuğu olan ünlü şarkıcı ve sevgilisinin evlilik kararını ailelerinin memnuniyetle karşıladığı öğrenilirken, İbrahim Tatlıses'in evlilik kararını kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve Gülçin Karakaya ile bir kebapçıda kutladığı bilgisine ulaşıldı.

BİR ÇOCUK DAHA İSTİYOR

Daha önce verdiği bir röportajda İbrahim Tatlıses, yeni bir çocuk istediğini dile getirmişti. Ünlü şarkıcının İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı ve Gülşen Tatlı adında toplam 7 çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

ibrahim tatlıses oryantal Asena Gülçin Karakaya İbrahim Tatlıses haberleri