Eski modelden kahreden paylaşım: İkizlerinden biri aniden hayatını kaybetti

Hayatını kaybetti
Eski modelden kahreden paylaşım: İkizlerinden biri aniden hayatını kaybetti

Bir dönem model olarak podyumlarda boy gösteren Kelly McKee Zajfen, biri kız diğeri erkek 9 yaşındaki ikizlerinden birini aniden kaybetti. Sosyal medya hesabından yaşadığı acıyı paylaşan Zaifen, "Dünyam milyonlarca parçaya bölündü. Nefes bile alamıyorum..." ifadelerini kullandı.

Eski model Kelly McKee Zajfen, biri kız diğeri erkek 9 yaşındaki ikizlerinden birini kaybetti. İkizlerden erkek olanı George, annesi tarafından evinde cansız bir halde bulundu.

42 yaşındaki Zajfen'in dünyası bu korkunç gelişmeyle yıkıldı. Prens Harry ile evlendikten sonra İngiliz kraliyet ailesine giren Meghan Markle'ın da arkadaşı olan Kelly McKee Zajfen, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Eski modelden kahreden paylaşım: İkizlerinden biri aniden hayatını kaybetti - Resim : 1

"ÇABALAYACAĞIM"

Bir dönem podyumlara çıkan sonra da yardım etkinliklerinde bulunan bir organizasyonun kurucusu olan Kelly McKee Zajfen, şu duygusal satırları yazdı:

“Benim tatlı bebeğim... Dünyam milyonlarca parçaya bölündü. Nefes bile alamıyorum... Sen benim hayatımın ışığıydın. Senin gülüşün odayı aydınlatıyordu. Sen bu dünyayı terk ettin ve arkanda seni seven çok insan bıraktın. Nasıl devam edebileceğimi bilmiyorum. Nasıl çalışabilirim, nasıl ışık olabilirim ve nasıl mutlu olabilirim. Ama bunu deneyeceğim... Güzel ikiz kız kardeşin için çok çabalayacağım.”

Eski modelden kahreden paylaşım: İkizlerinden biri aniden hayatını kaybetti - Resim : 2

ÖLÜM NEDENİ BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Zajfen ailesine yakın bir kaynak, küçük çocuğun evde bilincini kaybetmiş bir şekilde bulunduğunu, hayata veda ettiğinin ise sonradan ortaya çıktığını söyledi. Küçük George'un ölüm nedeni şu anda belirsizliğini koruyor.

Arkadaşları Zajfen ailesinin küçük çocuğun kesin ölüm nedenini belirleyecek olan otopsinin sonucunu beklediklerini söyledi.

Eski modelden kahreden paylaşım: İkizlerinden biri aniden hayatını kaybetti - Resim : 3

İKİZLERDEN KIZ OLANIN KALBİNE PİL TAKILMIŞTI

Kelly McKee Zajfen'in ikizlerinden kız olanı Lily'nin kalbiyle ilgili sorunları vardı. Bu yüzden küçük kıza kalp pili takılmıştı. Zajfen'in bir arkadaşı bilindiği kadarıyla George'un kalbiyle ilgili herhangi bir sorunu olmadığını belirtti.

Kaynak: Haber Global TV

hayatını kaybetti