Erman Toroğlu'ndan Derya Tuna'ya destek: "Çapkın olan kadındır!"

Magazin Haberleri
Erman Toroğlu'ndan Derya Tuna'ya destek: "Çapkın olan kadındır!"

Kendisinden 34 yaş küçük avukatı Ezgi Yavuz ile nikah masasına oturarak adından söz ettiren Erman Toroğlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. 73 yaşındaki ünlü futbol yorumcusu, Derya Tuna'nın "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok" sözlerini değerlendirdi.

Türk spor dünyasının ünlü isimlerinden Erman Toroğlu'nu "Bir daha evlenmem" sözünden döndüren eşi Ezgi Yavuz olmuştu. Kendisinden 34 yaş küçük avukatı Ezgi Yavuz ile bu yılın başında evlenen Erman Toroğlu, son günlerde oldukça konuşulan ve tartışma yaratan Derya Tuna'nın sözlerine yorumda bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Derya Tuna'ya destek: "Çapkın olan kadındır!" - Resim : 1

"KARAR VEREN KADINDIR"

Türkücü İbrahim Tatlıses'le 1983'te aşk yaşamaya başlayan, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayıran Derya Tuna'nın "Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz" şeklindeki sözleri hatırlatılan eski hakem, ünlü oyuncuyu destekleyecek açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu, "Kimin ne açıklama yaptığını bilmem. Çapkın erkek değil, kadındır. Erkek kadına onu beğendiğini hissettirir ama kalemi kıracak olan kadındır. Zorla mı kadını alıp, götüreceksin yemeğe veya beraber olmaya. O yüzden çapkın erkek değildir, çapkın kadındır. Karar veren de kadındır. Kadın isterse olur" dedi.

Erman Toroğlu'ndan Derya Tuna'ya destek: "Çapkın olan kadındır!" - Resim : 2

Derya Tuna, son günlerde tartışma yaratan sözleri sorulunca, "Yanlış anlaşıldığım için üzüldüm. Ben genelleme yapmak istemedim. Kendi hayatımdan ve çevremden gördüklerimden yola çıkarak öyle bir şey söyledim. Yoksa sadakatsizliğin kadını, erkeği yok. Karakter meselesi" ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Derya Tuna Erman Toroğlu magazin haberleri