Erkek hayranı adını resmi olarak Celine Dion yaptı

Erkek hayranı adını resmi olarak Celine Dion yaptı

Kanadalı ünlü şarkıcı Celine Dion'un hayranı İngiliz Thomas Dodd, internet üzerinden Dion'un konserini dinlerken aldığı alkolünden etkisiyle adını resmi olarak Celine Dion yaptı.

İngiltere'nin Staffordshire kentinde bir bakım evinde çalışan Thomas Dodd (30), yüksek miktarda alkol aldığı bir sırada Celine Dion’un konserini internet üzerinden izlediğini ve o sırada bunun ‘harika bir fikir’ gibi göründüğünü söyledi.

Resmi işlem sonrası Celine Dion ismini alan Dodd, "Daha kötüsü olabilirdi, Boris Johnson da olabilirdi, şanslıyız ki canlı konser vermiyor" dedi.  

Erkek hayranı adını resmi olarak Celine Dion yaptı - Resim : 1

Daha önce de vücuduna ünlü isimlerin dövmelerini yaptırmasıyla tanınan Kanadalı ünlü rapçi Drake, 2017 yılında tanıştığı Celine Dion'un dövmesini yaptırmak istediğini açıklamış, dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Celine Dion ise "Drake, seni çok seviyorum. Senden bir şey rica edebilir miyim? Lütfen yapma. Bana aşk mektupları yazabilirsin, çocuklarım için imzalı fotoğraflar gönderebilirsin, gelip bizi ziyaret edebilirsin. Ben de senin için yemek hazırlayabilirim, bir şeyler içmeye gidebiliriz, birlikte şarkı da söyleyebiliriz, ne istersen yapabiliriz, annenle de konuşurum. Ama lütfen, yapma." ifadelerini kullanmıştı. 

 

Kaynak: DHA

Celine Dion