Emre Aşık'la boşanma aşamasında olan Yağmur Aşık: Arabada bana tecavüz etmeye çalıştı

Emre Aşık'la boşanma aşamasında olan Yağmur Aşık: Arabada bana tecavüz etmeye çalıştı

Eski futbolcu Emre Aşık ile boşanma aşamasında olan Yağmur Aşık, dün akşam katıldığı programda reşit olmadan önce arkadaşının kendisine arabada tecavüz etmeye kalkıştığını söyledi.

Eski milli Futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Aşık, UçanKuş TV'de yayınlanan 'Canlı Masa' programına konuk oldu. 

Yağmur Aşık, son zamanda hakkında çıkan iddialara yanıt verirken şoke eden bir itirafta da bulundu. 

“ARABADA BANA TECAVÜZ ETMEYE KALKIŞTI BELKİ BENİ ÖLDÜRECEKTİ”

Sarnıç, “Çok samimi olmadığım bir arkadaşım beni bir yere bırakacaktı, arabada bana tecavüz etmeye çalıştı. Ben orada kendimi koruyamasaydım, bana tecavüz edip belki de daha sonra öldürüp gömecekti. Evli değildim o zamanlar. Daha reşit bile değildim bu olayı yaşadığımda. İnsan kendini korumalı” dedi.

EŞİNİ ÖLDÜRTMEK İÇİN PLAN YAPTI MI?

Yağmur Aşık'ın cezaevi firarisi Erdi Sungur ile boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık'ı öldürtmek için plan yaptığı iddia edildi. 'Söylemezsem Olmaz' programına katılan Aşık, "Yağmur, Emre'yi insanı kemikleriyle yiyen bir domuzla aynı depoya kapatıp öldürtecekti" demişti. Yağmur Aşık ise hakkındaki tüm iddiaları reddederek Sungur'un kendisine saplantılı şekilde aşık olduğunu söylemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Yağmur Aşık Emre Aşık