Emre Aşık ile ilgili şoke eden iddia! "Çocuğunu taciz ediyor"

Emre Aşık ile ilgili şoke eden iddia! "Çocuğunu taciz ediyor"

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz'da eski futbolcu Emre Aşık'la ilgili kan donduran iddialar ortaya atıldı. Programın sunucularından Bircan Bali, "Bunu nasıl okuyacağım bilmiyorum, elim ayağım titriyor" diyerek iddiaları sıraladı.

Olaylı bir boşanma süreci geçiren eski milli futbolcu Emre Aşık ile eşi Yağmur Aşık, özel hayatlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. 

Son olarak, Söylemezsem Olmaz programında, üç çocuk sahibi olan ikili hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. 

İddiaya göre eski futbolcu Emre Aşık, eşcinsel birliktelikler yaşıyor ve kızını taciz ediyormuş.

“TANIKLARIMIZ VAR”

Söylemezsem Olmaz sunucularından Bircan Bali açıklamasında, "Emre Aşık’ın eşcinsel birliktelik yaşadığı ve aynı zamanda çocuklarının istismara maruz kaldığını. Kızın babası (Emre Aşık) tarafından. Bunun da elinde görüntüler olduğunu avukat beyan ediyor. Savunma istiyorlar Emre Aşık’tan. Emre Aşık buna cevap vermiyor, Yağmur Aşık’ın sevgilisini ve elindeki tektaşı göstererek konuyu değiştiriyor. Tutanağa da bu şekilde geçiyor ve böylelikle de hakim velayet davasını erteliyor."

Yağmur Aşık daha sonra Bali'ye mesaj atarak, "Bu iddiaları kızım bana anlattı, ben de kaydettim. Eşcinsel kimliğini ben bilmiyordum sonradan öğrendim, artı üç tane tanığımız var" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Emre Aşık Yağmur Aşık