Emre Aşık ile Yağmur Aşık mahkemede! Boşanma davasına sevgilisiyle geldi

Emre Aşık ile Yağmur Aşık mahkemede! Boşanma davasına sevgilisiyle geldi

Olaylı evliliği, öldürülme tehdidi ve delilleriyle gündemden düşmeyen eski milli futbolcu Emre Aşık'ın dün Yağmur Aşık ile boşanma davası dün görüldü. Hakkındaki iddialarla gündemden düşmeyen Yağmur Aşık duruşmaya sevgilisi Beycan Şenürek ile geldi

Olaylı ayrılık süreciyle sık sık gündeme gelen Emre Aşık ile Yağmur Aşık’ın çekişmeli boşanma davası dün İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya davacı-karşı davalı Emre Aşık ile davalı-karşı davacı Yağmur Aşık avukatlarıyla birlikte katıldı.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, duruşmada söz alan Emre Aşık, eşinin televizyon programlarına katılarak başka bir erkekle birlikte olduğunu açıkladığını ve artık ona nafaka vermek istemediğini söyledi.

Aşık şu ifadeleri kullandı:

"Evlenmek istediğini, dört çocuk daha doğuracağını söylemektedir. Hatta kendisine alınan tektaşı da göstermektedir. Benim de aile yakınlarım, arkadaş çevrem vardır. Bu yaşananlar beni maddi ve manevi olarak sıkıntıya sokmaktadır. Kendisi bir an önce bu davanın bitmesini ve evlenmek istediğini belirtmiştir. Şimdi ise davayı uzatmaya çalışmaktadır. Ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün değildir. ‘Ne koparabilirsem kârdır’ anlayışındadır. Ben bugün karar çıkacak diye duruşmaya katılmıştım. Artık nafaka ödemek istemiyorum. Zira maddi olarak durumum kötüdür. Yağmur Aşık, daha boşanmadan başka biriyle aynı evde yaşamaktadır."

VELAYET TALEBİ REDDEDİLDİ

Emre Aşık’ın ifadesinin ardından söz alan Yağmur Aşık ise çocuklarının velayetinin tedbiren kendisine verilmesini talep etti. Yağmur Aşık’ın velayet talebini reddeden mahkeme, Emre Aşık’ın tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

ADLİYEYE SEVGİLİSİYLE GELDİ

Duruşma salonundan önce Yağmur Aşık çıktı. Aşık, sevgilisiyle birlikte hızla adliyeden ayrıldı.

Duruşmaya sevgilisi olduğu iddia edilen Beycan Şenürek ile katılan Yağmur Aşık, parmağındaki tektaşla dikkat çekti. Duruşma gizli görüldüğü için Şenürek salon önünde bekledi.

Emre Aşık ile Yağmur Aşık mahkemede! Boşanma davasına sevgilisiyle geldi - Resim : 2

EVLİLİK SONRASI OLAYLI İDDİALAR

Emre Aşık, geçtiğimiz aylarda eski eşinin kendisini cezaevi firarisi Erdi Sungur'la öldürtmek için tetikçi tuttuğunu iddia etmiş ve şikâyetçi olmuştu. Aşık'ın iddiaları, Erdi Sungur'un ifadelerine göre, eski milli futbolcuyu öldürtme planı yapılmış, hatta mezar yeri bakılmıştı. Sungur, Yağmur Aşık'ın kendisinden hamile kaldığını öne sürmüş, Yağmur Aşık da Emre Aşık hakkında, kendisine araçta tecavüz etmeye çalıştığını iddia etmişti. 

 

Emre Aşık Yağmur Aşık