Emanet'in yıldızı Sıla Türkoğlu'nun herkesten sakladığı hayali...

Emanet Magazin Haberleri
Emanet'in yıldızı Sıla Türkoğlu'nun herkesten sakladığı hayali...

Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet'te Seher karakterini canlandıran oyuncu Sıla Türkoğlu hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı... İşte detaylar...

Emanet dizisinin parlayan yıldızı, birçoğunuzun sevecen, cefakar ve masum Seher'i... Genç yaşında kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan Sıla Türkoğlu hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

22 yaşındaki ünlü oyuncunun hayalleri arasında büyük bir dizide başrol oynamak ve üniversitede eğitim almak olduğu ortaya çıktı. 

"ÖZEL HAYATIMDA DUYGULARIMI GİZLEMEM"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Haber Global'e özel samimi açıklamalarda bulunan Türkoğlu, "Dizideki gibi bir aşkın içinde olmayı ister miydiniz?" sorusuna şu yanıtı vermişti.

"Büyük konuşmamak gerek ama gerçek hayatta düşman olduğum, savaştığım birisiyle aşk yaşamam. Her şeyin saf ve temiz duygularla işlenmesi elbette güzel ama ben ikili ilişkilerde açık konuşulmasından yanayım. Duygularımı gizlemem ve onları yaşamaktan korkmam."

Emanet'in yıldızı Sıla Türkoğlu'nun herkesten sakladığı hayali... - Resim : 1

Dizideki partneri Halil İbrahim Ceyhan ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında ise ünlü oyuncu, "Güzel sahnelerle konuşulmak yerine, özel hayatlarımızla konuşulmak beni üzüyor. Biz sadece işimizle ilgileniyoruz" yanıtını verdi. 

Kaynak: Haber Global TV

Emanet Sıla Türkoğlu Emanet dizisi Sıla Türkoğlu kimdir magazin magazin haberleri