Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan mavi tık alamadı!

Dizi Haberleri
Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan mavi tık alamadı!

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Emanet'te Yaman karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan'ın Instagram'da bir türlü mavi tık alamadığı ortaya çıktı. 

Karamel Yapım şirketi tarafından hazırlanan Emanet dizisinde başrol oynayan Halil İbrahim Ceyhan başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan mavi tık alamadı! - Resim : 1

Instagram’da 148 bin takipçisi bulunan ve sosyal medya hesabını aktif kullanan Ceyhan’ın bir türlü mavi tık alamaması hayranlarını şaşırttı. 

35 yaşında olan oyuncunun bir dönem şarkıcılığa da el attığı biliniyor. Eylül 2019’da ‘Kendini Bana Bırak’ adlı bir single çalışmasına imza atan Ceyhan’ın şarkısı YouTube’da 1.5 milyon görüntülenme elde etti. 

Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan mavi tık alamadı! - Resim : 2

Kanal 7'nin reytinglerde öne çıkan dizisi Emanet, hafta içi her gün saat 19.00'da yayınlanıyor. 

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

Halil İbrahim Ceyhan, 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Ceyhan, oyuncu kimliğinin yanı sıra fotomodel, söz yazarı, şarkıcı ve besteci olarak biliniyor. 

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER:

Emanet (Yaman, TV Dizisi 2020)

Hemen Döneriz (Sinema Filmi 2019)

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Emanet dizisi Halil İbrahim Ceyhan magazin haberleri Halil İbrahim Ceyhan kimdir instagram instagram mavi tık