Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'ın bundan 12 yıl önceki hali şaşırttı!

Dizi Haberleri Emanet Magazin Haberleri
Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'ın bundan 12 yıl önceki hali şaşırttı!

Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Halil İbrahim Ceyhan'ın 12 yıl önce katıldığı bir programdaki görüntüleri ortaya çıktı. İşte o fotoğraflar...

Karamel Yapım şirketi tarafından hazırlanan Emanet dizisinde başrol oynayan Halil İbrahim Ceyhan başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

2007'de katıldığı Best Model Of The World Turkey yarışmasında Gelecek Vaat Eden erkek seçilen Ceyhan'ın, 12 yıl önce Ece Erken'in Mavi Şeker programına konuk olduğu ortaya çıktı. 

Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'ın bundan 12 yıl önceki hali şaşırttı! - Resim : 1

"KARİYERİM ÖNCE GELİR"

23 yaşında katıldığı programda samimi açıklamalar yapan Ceyhan, kızların kendisine "Sen gerçek misin?" diyerek laf attıklarını itiraf etti.

Ceyhan, Ece Erken'in "Cenk Eren evlenince evimin erkeği olacağım diyor sen evlenirsen düşüncen nedir?" sorusuna "Kariyerim önce gelir" diyerek yanıt verdi.

Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'ın bundan 12 yıl önceki hali şaşırttı! - Resim : 2

Halil İbrahim Ceyhan'ın yıllar içindeki değişimi ise görenleri şaşırttı.

Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'ın bundan 12 yıl önceki hali şaşırttı! - Resim : 3

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

2007 yılında yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Gelecek Vaat Eden Erkek Model seçilen Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında profesyonel müzik hayatına adım atmış ve Suat Aydoğan ile çalışmaya başlamıştır. 2007 yılından ilk single çalışması olan Kaybettim’i çıkaran Halil İbrahim Ceyhan  Yotube de tam ismini değil Halil İbrahim ismini kullanmaktadır. Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan’a da şarkısı sözü veren Halil İbrahim Ceyhan, söz yazarlığı, şarkıcılığın yanında mankenlik ve oyunculuk da yapmaktadır. 2019'da Kendini Bana Bırak isimli şarkısı ile YouTube'da milyonlarca dinlenen Halil İbrahim Ceyhan ilk oyunculuk deneyimini ise Hemen Döneriz isimli 2019 yapımı filmde yer alarak yaşamıştır. Oyunculuk eğitimlerini tamamlayan Halil İbrahim Ceyhan Kanal 7’de yer alan Emanet dizisinde başrolde yer almaktadır. 

Kaynak: Haber Global TV

Emanet dizisi Halil İbrahim Ceyhan Halil İbrahim Ceyhan kimdir dizi haberleri