Elon Musk'ın Twitter abonelerinden para alacağı iddiasını duyan Demet Akalın tepki gösterdi

Magazin Haberleri Elon Musk Twitter
Elon Musk'ın Twitter abonelerinden para alacağı iddiasını duyan Demet Akalın tepki gösterdi

Şarkıcı Demet Akalın, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'ın mavi tikli hesaplardan ücret alacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Akalın, "Yok anasının nikahı" ifadelerini kullandı.

Nisan ayında sunduğu teklifin ardından çeşitli anlaşmazlıklar yüzünden aylardır süren satın almayı nihayet tamamlayan Elon Musk'ın yeni planları da belli olmaya başladı.

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Musk'ın, mavi tikli hesaplardan aylık 20 dolar ücret alacağı ileri sürüldü. Bu iddiaya magazin camiasından ilk tepki ise Demet Akalın'dan geldi.

DEMET AKALIN: "YOK ANASININ NİKAHI"

Gündemle ilgili yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Demet Akalın ise mavi tikli hesaplardan para alınacağı iddiasına tepki gösterdi. 6,7 milyon takipçisinin bulunduğu mavi tikli Twitter hesabından paylaşım yapan şarkıcı, "Yok anasının nikahı" yorumunda bulundu. 

Elon Musk'ın Twitter abonelerinden para alacağı iddiasını duyan Demet Akalın tepki gösterdi - Resim : 1

 

'MAVİ TİK ÜCRETLİ OLACAK' İDDİASI

Teknoloji sitesi The Verge’ün haberine göre, Twitter, Elon Musk'ın yönetimi altında Blue abonelik planının fiyatını ayda 5 dolardan 20 dolara yükseltmeyi planlıyor. Ayrıca Twitter’ın doğrulanmış hesap (mavi tik) için Blue aboneliğini zorunlu hale getirmeyi planladığı da iddia edildi.

Twitter’ın mavi tik için Blue abonelik planını başlatması halinde mevcut onaylanmış hesap kullanıcılarına (ünlüler, politikacılar, gazeteciler vb.) 90 gün süre verilecek, bu süre zarfında kullanıcıların Blue aboneliğine kaydolması gerekecek ve böylece mavi tik kullanmaya devam edebilecekler. Eğer 90 günlük sürede abonelik planına geçmezlerse mavi tik hesaplarından kaldırılacak. Ayrıca projede çalışan mühendislerin, değişiklikleri 7 Kasım'a kadar uygulamadıkları takdirde işten çıkarılacakları da ileri sürüldü.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın Elon Musk twitter magazin haberleri mavi tık