Elliot Page trans birey olduğunu açıkladıktan sonra ilk fotoğrafını paylaştı

Elliot Page trans birey olduğunu açıkladıktan sonra ilk fotoğrafını paylaştı

Ellen Page adıyla ünlenen, ancak trans birey olduğunu açıkladıktan sonra adını Elliot Page olarak değiştiren oyuncu, yeni adıyla ilk paylaşımını yaptı. Ünlü oyuncu paylaşımına "Sizin sevginiz ve desteğiniz en büyük hediye" notunu ekledi.

Son olarak 'The Umbrella Academy' ile seyirci karşısına çıkan ve 2007 yılında rol aldığı Juno filmiyle Akademi Ödülü kazanan oyuncu Ellen Page, aralık ayı başında trans birey olduğunu açıkladı.

Elliot Page trans birey olduğunu açıkladıktan sonra ilk fotoğrafını paylaştı - Resim : 2

Ellen olan adını Elliot olarak değiştirdiğini duyuran ünlü oyuncu, büyük ses getiren açıklamasının ardından ilk selfie’sini paylaşarak destek verenlere teşekkür etti.

33 yaşındaki Page, yeni halini, "Kalbimin derinliklerinden teşekkür ediyorum. Sizin sevginiz ve desteğiniz en büyük hediye" sözleriyle yayınladı.

Oyuncu, takipçilerine güvende kalmaları ve birbirlerine destek olmaları mesajını da verdi. 

"BENİ DESTEKLEYENLERE KARŞI MİNNET DUYUYORUM"

Page, geçtiğimiz günlerde şu ifadeleri kullanmıştı:

"Merhaba arkadaşlar. Trans olduğumu sizinle paylaşmak istiyorum ve ismim Elliot. Bunu yazdığım, burada olduğum, hayatımda buraya geldiğim için şanslı hissediyorum. Bu yolculuğumda beni destekleyen muhteşem insanlara karşı minnet duyuyorum."

Elliot Page trans birey olduğunu açıkladıktan sonra ilk fotoğrafını paylaştı - Resim : 3

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Açıklamasının ardından eşi Emma Portner ile şarkıcı Miley Cyrus ve reality show yıldızı Caitlyn Jenner (Kylie ve Kendall Jenner’ın babası) ile sosyal medyada pek çok kişi Page’e destek mesajları yazmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Elliot Page